Ekstra Bladet

Kevin erkender: - Bliver nødt til at gå en ny vej

- Ritzau

Den danske racerkører Kevin Magnussen og resten af Haas-mandskabet er så småt begyndt at se frem til næste sæson, efter et år hvor tingene langtfra har flasket sig for Formel 1- holdet.

Det siger Magnussen i et interview på Haas' hjemmeside.

– Jeg synes, at vi har haft en meget sværere bil end i for eksempel 2017.

– Men vi har håndteret tingene bedre og fået mere ud af det. Det har gjort os mere klar til næste år, siger Magnussen.

– Vi er kommet lang vej, og vi er ret spændte på næste år, lyder det.

Næstsidst

Magnussen og holdkammer­aten Romain Grosjean ligger henholdsvi­s nummer 16 og 18 i den samlede VM- stilling. Haas ligger næstsidst i stillingen for konstruktø­rer.

I den kommende weekend venter årets sidste grandprix i Abu Dhabi.

Uanset hvad står det dog klart, at Haas' to kørere ikke kommer i nærheden af at hente det samme antal point som i 2018.

Her endte Magnussen på en samlet niendeplad­s med 56 point. Grosjean blev nummer 14 med 37 point.

Har gjort meget

I 2019- sæsonen har Haas haft problemer med bilen. Det håber Magnussen, at holdet kan bruge konstrukti­vt frem mod næste sæson.

– Vi føler alle, at vi bliver nødt til at gå en ny vej næste år, og det er allerede ved at ske. Udviklinge­n af næste års bil er godt på vej, og det har den været i et stykke tid. Vi har gjort meget for at forberede os på næste sæson.

– Jeg vil ikke sige, at vi helt har opgivet den her sæsons bil, men vi er blevet nødt til at fokusere på bilen i 2020 i stedet for at forsøge at redde denne sæsons model, lyder det fra den danske racerkører.

 ?? FOTO: JAN SOMMER ?? – Udviklinge­n af næste sæsons bil er allerede godt på vej, siger Kevin Magnussen inden årets sidste grandprix.
FOTO: JAN SOMMER – Udviklinge­n af næste sæsons bil er allerede godt på vej, siger Kevin Magnussen inden årets sidste grandprix.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark