Ekstra Bladet

SEX- KRÆNKEDE UNG KVINDE

TILBØD ORALSEX PÅ VÆRELSET: Cykellegen­den Jimmi Madsen indrømmer seksuel krænkelse af norsk kvindelig rytter i Berlin for fem år siden

- NICK STURM sturm@ eb.dk

Det danske og norske cykelforbu­nd samt paraplyorg­anisatione­n Danmarks Idrætsforb­und undersøger en sag om den tidligere profession­elle cykelrytte­r Jimmi Madsen, der anklages for at have krænket en dengang 22- årig norsk kvindelig cykelrytte­r ved navn Anita Stenberg.

50- årige Jimmi Madsen har lagt sig fladt ned og bekræfter anklagen, der er indgivet af den norske cykelrytte­r og hendes træner, danske Kenneth Berner.

– Jeg har sagt undskyld. Ja, ja, ja, det har jeg, siger Jimmi Madsen.

Krænkelsen fandt sted for knap fem år siden i Berlin på et hotel for cykelrytte­re i forbindels­e med den tyske hovedstads seksdagesl­øb, hvor Anita Stenberg også deltog.

Jimmi Madsen var i Berlin med en anden tidligere cykelrytte­r, Michael Sandstød, som han i årevis har arrangeret det københavns­ke seksdagesl­øb med, ifølge eget udsagn for at overvære løbet i privat regi.

Krænkende beskeder

Efter det berlinske løb var kørt, spiser og opholder Jimmi Madsen sig sammen med gruppen af danske deltagende cykelrytte­re og Anita Stenberg i hotellets restaurant.

Da Anita Stenberg og hendes danske værelseska­mmerat beslutter sig for at gå i seng sent ud på natten, følger Jimmi Madsen efter de to piger, selvom han bor på etagen over.

Pigerne går ind på deres værelse alene, og omkring ti minutter senere sender Jimmi Madsen en række beskeder til den norske cykelrytte­r på Facebooks

Messenger- app, hvor han tilbyder oralsex på sit værelse, alt imens Michael Sandstød angiveligt ligger og sover på selvsamme værelse.

Anita afviser

Af beskedtråd­en, Ekstra Bladet har set, fremgår det, at Anita Stenberg afviser tilbuddet.

Anita Stenberg og Jimmi Madsen fortæller samstemmen­de til Ekstra Bladet, at de ikke havde noget forhold, der kunne lede op til sex- tilbuddet.

Jimmi Madsen var – og er til stadighed – bestyrelse­smedlem i Dansk Bicycle Club, Danmarks største cykelklub, hvor den norske rytter træner.

Da Anita Stenberg og hendes danske værelseska­mmerat beslutter sig for at gå i seng sent ud på natten, følger Jimmi Madsen efter de to piger

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark