Ekstra Bladet

Derfor står jeg frem nu

-

27- årige Anita Stenberg fortæller, at hun tidligere har døjet med lav selvtillid og derfor frem til nu har manglet modet til at konfronter­e Jimmi Madsen med hans sex- tilbud.

– Nu er jeg blevet klar til det.

Det tog mig lang tid, før jeg overhovede­t turde fortælle nogen, at han har skrevet til mig.

Jeg har kun den cykelbane at træne på, så hvis jeg bliver smidt ud af klubben, har jeg ikke meget tilbage

Anita Stenberg

– Så derfor tog det også lang tid, før jeg var moden nok til at stå frem og moden nok til at kunne møde Jimmi og sige til ham direkte, at jeg ikke syntes, at det var okay, siger hun.

Meget på spil

Hun har desuden frygtet, at en konfrontat­ion med Jimmi Madsen ville få konsekvens­er for hendes muligheder for at træne på cykelbanen i Ballerup Super Arena, som Dansk Bicycle Club råder over.

Anita Stenberg er flyttet til København for at kunne træne på cykelbanen i Ballerup, da der ikke findes cykelbaner i Norge.

– Jeg har kun den cykelbane at træne på, og jeg har set, at sagen har fået konsekvens­er for min træner, og jeg har jo hele mit liv her, så hvis jeg bliver smidt ud af klubben, har jeg ikke meget tilbage.

– Så det er, fordi jeg har været bange for at blive skubbet ud af klubben, siger Anita Stenberg.

Ligeledes har hun været bange for, at en konfrontat­ion ville koste hende pladsen i seksdagesl­øbet i København, som hun har deltaget i flere gange.

 ?? PRIVATFOTO ?? Anita Stenberg er 12 gange nordisk mester i banecyklin­g og i top 20 over verdens bedste kvindelige banerytter­e.
PRIVATFOTO Anita Stenberg er 12 gange nordisk mester i banecyklin­g og i top 20 over verdens bedste kvindelige banerytter­e.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark