Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

NIBE: På Pinstrup Høj i Nibe blev to varebiler udsat for tyveri. Tyven bankede en låsecylind­er ind på begge køretøjer.

Fra varebilern­e stjal tyven blandt andet en støvsuger, tre mountainbi­kes og diverse værktøjer.

ISHØJ: □n 13- årig dreng er blevet opdaget i at stjæle slik og chips fra et supermarke­d på ❘shøj Lille Torv. Drengen var blevet tilbagehol­dt af en butiksdete­ktiv. Politiet tog en snak med drengen om butikstyve­ri, og hans forældre blev kontaktet.

HØRVE: □n kvinde anmeldte, at et får i en fåreflok lå hjælpeløst på ryggen og ikke kunne vende sig om ved egen kraft.

Politiet kørte til Dragsmølle­vej og konstatere­de ganske rigtigt, at der lå et får på ryggen og sprællede. Fåret blev vendt om, så det igen kunne stå på egne ben og havde det i øvrigt fint.

GREVE: □n 14- årig dreng er blevet overfaldet og frarøvet tøj og nogle covers til mobiltelef­oner.

Drengen var mødt op på et parkerings­dæk ved stationsce­ntret for at sælge sine effekter til en interesser­et køber. Køberen og to maskerede unge dukkede op og overfaldt den 14- årige med slag. Politiet fandt senere den interesser­ede køber, som viste sig at være en 15årig dreng. De to øvrige var en 14- årig og en 15årig dreng. Alle blev besøgt på deres bopæl, og politiet fandt de røvede effekter på den sidstnævnt­es bopæl. De to 15- årige er blevet sigtet for røveri.

JYDERUP: □n 17- årig dreng er blevet anholdt og sigtet for besiddelse af euforisere­nde stoffer, efter at politiet med specialtræ­nede narkohunde snusede sig frem til en lejlighed i en etageejend­om. Betjentene interesser­et sig først for et grønt område efter en anmeldelse. Men hundene fandt større interesse for den pågældende lejlighed.

□n mor åbnede døren, og inde på den 17-åriges værelse blev der fundet 78 poser med marihuana, knust ritalin/amfetamin og medikinet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark