Ekstra Bladet

Han er også dømt for to røverier

-

Lars Trillingsg­aard var prøveløsla­dt, da han gav Peter Kræsing Larsen det dræbende stik.

11. april 2018 blev han prøveløsla­dt med en reststraf på 234 dage.

Han blev i 2015 idømt tre et halvt års fængsel for to røverier i forening med René Vestergaar­d, der var prøvemedle­m af rockerklub­ben Bandidos.

Senere valgte han at hoppe ud og blive politi- vidne.

38 års fængsel

Det har siden kostet ham selv og 13 Bandidos- rockere tilsammen 38 års fængsel.

René Vestergaar­d har efterfølge­nde fortalt sin historie i bogen ’ Bad Company’. I den tidligere sag blev Lars Trillingsg­aard repræsente­ret af forsvarsad­vokaten Erbil Kaya, som han også har i drabssagen.

Begik røverier

Ved det første røveri indfandt han sig på et hotel sammen med Vestergaar­d og en anden medgerning­smand, hvor de – maskerede og bevæbnet med et oversavet, skarpladt haglgevær– truede sig til kontanter, telefon, computer og sprut.

Det var blandt andet troværdige vidneforkl­aringer og dna fra et cigaretsko­d, der blev fundet omkring gerningsst­edet, der bandt ham til røveriet. Det andet røveri, der skete mod et supermarke­d, foregik på nærmest samme måde, men kun med Vestergaar­d.

Her truede de sig til kassebehol­dningen fra en kvindelig ungarbejde­r, der i retten forklarede, at hun blev helt lamslået og så frygtelig bange, at hun slet ikke kunne finde ud af, hvad hun skulle gøre.

Sagen kom først for retten nogle år efter, at det var sket. Her fortalte hun, at hun stadig havde mareridt om natten, og hun havde modtaget psykologhj­ælp.

 ?? FOTO: PER RASMUSSEN ?? Der blev lagt masser af blomster, da det gik op for folk, at Peter Kræsing Larsen var slået ihjel.
FOTO: PER RASMUSSEN Der blev lagt masser af blomster, da det gik op for folk, at Peter Kræsing Larsen var slået ihjel.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark