Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du søger en masse ny viden for tiden, for du har mod på at udvikle dig, og i dag er ingen undtagelse. Du vil for alt i verden ikke gro fast, du vil gerne have en fornemmels­e af at være i konstant bevægelse. I aften sætter du dig sikkert også et par konkrete mål for fremtiden.

LØVEN 23/ 7-23/8

Din kreativite­t har været meget i fokus de seneste par dage, og det er den igen i dag. I dag vil du føle, at det er lettere, end det var i går, du vil have en tro på, at tingene nok skal gå. I aften trænger du til at få styr på lidt praktiske ting og sager, og det skal du også nok få.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du har massere energi igen i dag, og måske spørger du dig selv, hvor al den energi kommer fra. Men alting har en ende, og i aften trænger du til kun at tænke på dig selv. Du vil gerne forkæle dig selv, og du vil gerne bare nyde livet, uden bekymringe­r. Hver ting til sin tid.

TYREN 21/4-21/ 5

Du har nok fået tænkt en masse de seneste par dage, især over fortiden. I løbet af dagen skifter du markant fokus, og det gælder især i aften. Nu vil du gerne finde ud af, hvad der skal ske fremadrett­et, og du maler sikkert med den store pensel. Tro bare på tingene nu.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du har nok haft mest lyst til at være hjemme på det seneste, og i dag er ingen undtagelse. Du vil tage tingene stille og roligt det meste af dagen. Der sker dog et markant skifte i aften, hvor du gerne vil lidt ud blandt andre, så du kan indgå i ukomplicer­et samvær. Nyd det fuldt ud.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Endnu en dag går du måske og tænker for dig selv, men det er kun i dagtimerne. I aften vil du nemlig i dén grad indtage scenen, og du vil tage folk med storm. Du har en masse ideer, som du nok længe har gået og brygget på selv, men nu siger du dem højt, og folk lytter til dig.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du har virkelig brug for opbakning i dit liv lige nu. Du har brug for at vide, at der er folk, der tror på dig og dine drømme. Men du vil også rigtig gerne give andre den samme opbakning. I dag kan du bruge tiden på dine tætte relationer. I aften kan du tanke energi helt alene.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du kan nå en masse i dag, og du vil nok foretrække at være på farten, hvor du kan nå alt lige fra A til Z. Din energi vil ikke slippe op før i aften, men her vil du til gengæld også være træt. Her vil du nyde at være hjemme, og bare veltilfred­s tænke over alt dét, du har nået.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Endnu en dag trives du bedst i selskab med dine venner, og skal du på job i dag, må man håbe, at I deler en masse fælles interesser. Du har nemlig brug for at snakke en masse. I aften vil du nok trænge til at være lidt alene, og bare kunne tænke og fundere lidt for dig selv.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Endnu en dag tager du fat på jobbet, men det gør du kun, fordi du har for øje, at du sikkert skal noget sjovt og spændende, når du har fri. Du vil gerne være sammen med dem, du er tættest på, måske din partner, hvis du er i parforhold, og det gælder især i aften.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du har haft fokus på din økonomi på det seneste, og du har nok tænkt grundigt over, hvordan du sørger for, at den er holdbar. I dag vil du tænke mere over, hvad du skal bruge alle de dejlige penge til. Du har nok en masse du gerne vil, og du tager måske hul på glæderne i aften.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du har stadig fuld fokus på, hvad der skal ske i din fremtid, og du er ikke bange for noget. Du mangler heller ikke drømme og ambitioner, du tror på dig selv. I aften vil du nyde at være sammen med folk, som du deler interesser med, og I må gerne kunne grine lidt sammen.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark