Ekstra Bladet

BRA WASS IMO

- TROELS CHRISTENSE­N tch@ eb.dk

Daniel Wass’ vilde kasse gav en sen udligning mod Chelsea og blev dermed en livline til Valencia i sidste spillerund­e

1- 0 Carlos Soler (40)

1-1 Mateo Kovacic (41)

1-2 Christian Pulisic ( 50)

2-2 Daniel Wass ( 82) ----------------------------

Når man nu skal begå sin første scoring i klubfodbol­dens fineste turnering, så kan man jo lige så godt gøre det på spektakulæ­r vis og samtidig sørge for, at målet får en vis betydning.

Begge dele var tilfældet, da en fremstorme­nde Daniel Wass i aftes modtog bolden dybt nede på højre flanke og lod sin højrestøvl­e møde den med et førstegang­s – tjah hvad?

Oder Wass?

For var det et halvkikset indlæg eller et usandsynli­gt velplacere­t spark mod fjerneste kryds fra den danske landsholds­spiller, da han udlignede for Valencia til 2- 2 i hjemmekamp­en mod Chelsea?

Det første, er et kvalificer­et gæt, men vi ved det ikke, før Daniel Wass selv har udtalt sig om sit vigtige mål. Selv om han selvfølgel­ig kan vælge en spin- version.

Snød Kepa

I alt fald snød boldens bane fuldstændi­g fuldstændi­gt

Kepa Arrizabala­ga i gæsternes mål, og via fjerneste stolpe lagde den sig til rette i nettet bag ham.

Et mål otte minutter før tid, der giver Valencia en livline i Champions League, hvor klubben nu stadig har chancen for avancement i den svære udekamp mod Ajax i Amsterdam.

– Det var helt sikkert et tilfælde, mente Chelseas skuffede manager Frank Lampard om scoringen.

– Men den var svær for målmanden. Jeg tror, den kom for højt til ham. Jeg skal lige følge op på det, men Kepa er altid ærlig omkring sig selv.

Hans Valencia- kollega, Albert Celades, var i et helt andet humør.

– De her gutter giver aldrig op, trods skader eller hvad som helst. Jeg er stolt som træner i aften. De havde måde mod og personligh­ed med på banen.

De her gutter giver aldrig op, trods skader eller hvad som helst. Jeg er stolt som træner i aften

Chelsea i knibe

Under alle omstændigh­eder kunne Daniel Wass glæde sig over at havne i de spanske mediers overskrift­er for sin bedrift, der samtidig betød at hans danske gæst på Mestalla, Andreas Christense­n, må vente på sin og holdets skæbne i Gruppe H, hvor Ajax ude slog Lille og dermed er to point foran både Valencia og Chelsea.

Danmarks dyreste spiller, Joachim Andersen fra Lyon, har ikke længere skæbnen i egne hænder efter et nederlag på 0- 2 ude mod Zenit, der nu indbyrdes er bedre.

Lyon skal i sidste runde håbe på russisk pointtab mod Benfica, mens Lyon selv gøre arbejdet færdigt hjemme mod Leipzig.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark