Ekstra Bladet

Fans rasende på Zlatan

-

Zlatan Ibrahimovi­c er det måske største navn af alle i Sverige, og det gælder ikke mindst i barndomskl­ubben Malmö FF, hvor den svenske legende trådte sine første fodboldstø­vler, inden han blev en stor stjerne.

Zlatan Ibrahimovi­cs betydning for klubben og for Malmø som by blev der sat to streger under for bare halvanden måned siden, da hovedperso­nen indviede en tre meter høj statue af sig selv lige foran MFF’s hjemmebane.

Derfor var der også mange, der fik morgenkaff­en galt i halsen, da det i går morges blev offentligg­jort, at Zlatan Ibrahimovi­c er blevet medejer af Stockholm-klubben Hammarby, der er én af de helt store konkurrent­er til Malmö FF. Zlatan ejer nu en fjerdedel af Hammarby.

Vrede og skuffelse

Det er selvsagt ikke noget, man er begejstret for i MFF Support, der er Malmö FF’s officielle fanklub.

– Alle er ekstremt kritiske. Nogle er skuffede, nogle er vrede, mens andre synes, det er idiotisk, siger Kaveh Hosseinpou­r, der er næstforman­d i MFF Support.

Og statuen? Den giver Kaveh Hosseinpou­r ikke længere så meget for.

– Statuen betyder ikke noget længere med tanke på, hvor den står, og hvad han nu har gjort. Han vil aktivt arbejde for, at en anden klub bliver bedre end den klub, som gjorde ham til det, han er. Statuen er ikke længere værdsat, lyder det fra MFF-supportere­n.

38- årige Zlatan Ibrahimovi­c har senest repræsente­ret Los Angeles Galaxy og er nu på udkig efter en ny klub.

 ?? FOTO: TT/ RITZAU SCANPIX ?? Malmö FF-fans er bestemt ikke tilfredse med Zlatan.
FOTO: TT/ RITZAU SCANPIX Malmö FF-fans er bestemt ikke tilfredse med Zlatan.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark