Ekstra Bladet

DETSKAL VIHÅBEPÅ

-

Danmark: Slår FCK torsdag Lugano, og vinder Dynamo Kiev samtidig i Malmø, er de danske mestre videre. FCK er som minimum sikret ’en finale’ mod Malmö FF i Parken i sidste runde.

Tjekkiet: Slavia Prag er eneste tilbagevær­ende hold og ser umiddelbar­t ikke ud til at spille europæisk til foråret. Det er realistisk, at Danmark overhaler Tjekkiet.

Cypern: Cypriotern­e har APO□L tilbage, og de har en realistisk chance for at gå videre. APO□L møder torsdag Dudelange. Lige nu er Cypern to sejre og en uafgjort efter Danmark.

Skotland: Celtic er allerede videre, og Rangers har gode chancer for at følge trop. Det betyder, at Skotland minimum har seks kampe mere. De kan meget vel gå forbi Danmark.

Grækenland: Kun Olympiakos er tilbage, og de skal slå Røde Stjerne i sidste Champions League- runde for at komme i □uropa League. De henter næppe Danmark.

Kroatien: Det vil være katastrofa­lt, hvis Dinamo Zagreb slår Manchester City og går videre i Champions League. Det vil give Kroatien 1,750 point. Formentlig ender Zagreb i □uropa League.

Serbien: Røde Stjerne vil med uafgjort ude mod Olympiakos gå videre til 1/ 16finalen i □uropa League. Derimod er Partizan næsten færdige. Kun sejr ude over AZ kan holde liv i håbet.

Schweiz: Schweizern­e er dark horse. Lige nu er de langt efter Danmark, men Basel er videre, og Young Boys har gode chancer. Dermed har Schweiz minimum otte kampe mere.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark