Ekstra Bladet

SAMME NÅDESLØSHE­D OVER FOR DEM ALLE

Mark Thorsen, tidligere rådgiver for Inger Støjberg, er ny spin- kommentato­r på Ekstra Bladet

- MADS KASTRUP maka@ eb.dk

Han var Inger Støjbergs nærmeste rådgiver i ti år.

– Så jeg bilder mig ind, jeg ved lidt om, hvad der sker på Christians­borg og i dansk politik. Og jeg glæder mig til at give læserne indblik i, hvad der foregår i kulisserne,’ siger Mark

Thorsen. Ekstra Bladet har hyret den nu tidligere spindoktor til at være politisk spin-kommentato­r på EB TV og i avisen samt skrive i Opinionen.

Kæmpe udfordring

Han har brændt for politik, siden han var syv år. Dengang læste han alt om emnet på tekst- tv. Siden er kun mediet skiftet ud, ikke stoffet.

36- årige Mark Thorsen bedyrer, at selvom han har arbejdet for en Venstre- minister, skal læserne ikke forvente, at han fortsætter med det på Ekstra Bladet.

Han vil ikke bare ’ bashe’ socialdemo­krater og politikere fra røde partier i sine klummer.

– Jeg vedgår mig selvfølgel­ig arv og gæld, det er klart. Men Venstre og Inger ( Støjberg, red.) kan forvente samme nådesløshe­d fra min side, som alle andre kan.

For at understreg­e denne pointe lægger Mark Thorsen i sit første indlæg ud med en analyse af den penible situation for Venstres nye formand, Jakob Ellemann-Jensen.

Partiforma­nden har, ifølge Thorsen, ikke ligefrem har fået nogen lovende begyndelse på posten.

– Han står med en kæmpe udfordring, og det vil jeg gerne sætte ord på.

Mark Thorsen er udmærket klar over, at man skal være robust for at mene noget på ekstrablad­et. dk, Danmarks suverænt største nyhedssite.

Stærke holdninger

Læserne på Opinionen giver gerne deres mening til kende. Og gerne lige på, klart og tydeligt.

– Det har jeg ingen problemer med. Og jeg har også en vis erfaring fra mit tidligere job med at blive mødt af stærke holdninger. Det vil kun glæde mig, hvis der er holdninger til det, jeg skriver, siger Mark Thorsen.

Jeg vedgår mig selvfølgel­ig arv og gæld, det er klart

 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ??
FOTO: JONAS OLUFSON

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark