Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

I dag kan du bruge dagen på at gøre noget godt for dig selv. Du kan nok ikke rigtigt slappe af, for du trænger til at bruge dine kræfter. Samtidig bør du nok helst ikke bruge dem på at arbejde, men på at gøre noget, som du har det godt med. Du kan måske gå dig en lang tur.

LØVEN 23/ 7-23/8

Dine ambitioner for fremtiden er i fokus netop nu. I dag kan du få meget fra hånden, og samtidig kan du få opbakning til dét, du gør, fra dem du holder af. Så det er bare med at gøre noget ved tingene, og få tilbagemel­ding fra dem, du stoler på. Tag bare fat i dag, du kan nå langt.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du har en masse energi i øjeblikket, og hvis du ikke skal på job i dag, bør du kaste dine kræfter i noget andet. Du har nemlig brug for at brænde noget krudt af nu, og gerne i samarbejde med andre. Hvis du tænker dig godt om, er der sikkert noget, der skal ud af verden nu.

TYREN 21/4-21/ 5

Du nyder at være sammen med andre mennesker for tiden, og i dag skal der virkelig ske noget. Du har nok mange bud på, hvad det kunne være, og det har folk omkring dig måske også. Derfor bliver det nok en meget aktiv dag, men det er også dét, du netop trænger til nu.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du trænger til at få en masse nye oplevelser for tiden, og i dag sætter du nok alle sejl til, for at der skal ske noget. Du vil især nyde at være ude, hvis ellers vejrgudern­e tillader det. Selv hvis det skulle være kedeligt vejr, vil du nok bare trodse det. Der skal være højt til loftet nu.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Der er stor fokus på din kreativite­t i disse dage, og i dag kan du især få meget ud af samarbejde. Du kom måske allerede i gang med et kreativt projekt i går, og gjorde du det ikke, så får du heldigvis chancen igen i dag. Hvis du ikke er specielt kreativ, så brug tid på en hobby nu.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du nyder mest at være i dit eget selskab for tiden. Men det behøver bestemt ikke blive nogen kedelig dag af dén grund. Du er nemlig god til at opleve en masse på egen hånd nu. Du nyder at tage dagen som den kommer, og gerne i dit helt eget tempo. Det skal der også være plads til.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

I dag kan du virkelig få ordnet en masse ting, som du måske skulle have kigget på for længe siden, men nu har du pludselig energien. Du gik måske så småt i gang i går, men i dag kan du så fortsætte, hvor du slap, og du vil sikkert også hygge dig rigtig godt med det.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du nyder at være hjemme i øjeblikket, og måske nyder du især at være sammen med dine nærmeste. Det kan fx være din familie eller gode venner. I dag skal der gerne ske lidt, selvom du bare er hjemme. Det er nok dig, der foreslår lidt aktivitet, man kan være sammen om.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du nyder at være sammen med gode venner for tiden, eller nogen du har en stor interesse tilfælles med. I dag vil du nyde en meget aktiv dag, hvor I virkelig kan bruge tid på noget, der optager jer alle. Der skal ikke bare sludres i dag, der skal opleves noget for alle pengene.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du nyder at være sammen med din partner for tiden. I dag skal der gerne ske noget andet, end der plejer i hverdagen, og det kan du initiativ til. Hvis du er single, kan du tage initiativ til en date i dag, du har nemlig selvtillid­en i orden og glimt i øjet. Sæt fokus på kærlighede­n nu.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du er meget nysgerrig i øjeblikket, og i dag vil det måske passe dig godt med en en tur ud i det blå, hvis du har fri. Du har brug for, at der sker lidt, og for at opleve noget, men samtidig orker du ikke stor travlhed. Tag tingene som de kommer, og lad din nysgerrigh­ed vise dig vej nu.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark