Ekstra Bladet

STJERNE KAN HAVNE I FC MIDTJYLLAN­D- IGEN

- MADS GLENN WEHLAST KLAUS EGELUND GISLE THORSEN gisle@ eb.dk; egelund@ eb.dk; mgw@ eb.dk

FCM- FCM- stjernestj­erne kan kan vende vende tilbage tilbage Oprydnings­arbejde i gang i Brøndby Oprydnings­arbejde i gang i Brøndby D Drøm om f fælles ll bill billetplat­form t l tf Dramatiske forandring­er på vej i AaB i jagten på fremtidens sportschef

Usikkert, om Jetbull kommer på Lyngby- trøjerne

Emiliano Marcondes forlader FC Midtjyllan­d, når efterårets sidste kamp er spillet.

Men noget tyder på, at det snarere bliver et på gensyn end et farvel til den 24årige kreatør.

Hans lejeaftale med Su

Han kan i jagten på minutter ’ blive tvunget’ tilbage til FC Midtjyllan­d, hvis der ikke er udsigt til spilletid i Brentford

perligaens førerhold udløber efter sidste kamp mod AGF 15. december, og derefter går turen efter en uges ferie tilbage til engelske Brentford.

Marcondes vil bruge perioden over jul og nytår og de første uger af januar på at se, om han kan komme i spil til en plads på Thomas Franks mandskab, men døren til FC Midtjyllan­d er ikke lukket.

FIFA’s regler

Emiliano Marcondes har i denne sæson fået spilletid for både Brentford og FC Midtjyllan­d og må derfor ifølge FIFA’s regler ikke spille for en tredje klub i sæsonen 2019/ 20.

Med andre ord kan den tidligere FC Nordsjælla­ndspiller i jagten på minutter ’ blive tvunget’ tilbage til FC Midtjyllan­d, hvis der ikke er udsigt til spilletid i Brentford.

London- klubben er godt kørende for tiden og bejler til en play- off- plads til Premier League.

Konkurrenc­en om den offensive pladser i Brentford er hård, og Emiliano Marcondes er oppe imod den algeriske troldmand Saïd Benrahma.

Der er som bekendt tætte forbindels­er mellem Brentford og FC Midtjyllan­d, og Marcondes kan meget vel være med, når midtjydern­e i foråret skal forsøge at spille mesterskab­et hjem.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark