Ekstra Bladet

AFSINDIGT, FCM!

- AllanOlsen

silende ned over BrøndMED REGNEN by Stadion, skulle flere gør regnebrætt­et op efter det, der trods alt kunne kaldes et topopgør.

FORM:

I KORT

FC Midtjyllan­d vinder bare rub og stub – også på bløde dage.

Brøndby kan få anden uge i træk stå med en udmærket fornemmels­e af kampen – og 0 point.

Stig Tøfting satsede hele butikken i sin klumme i Ekstra Bladet – og FCM’s sejr kostede fantastisk­e Tøffe en gåtur fra Aarhus til Herning næste søndag. Go’ tur. Det er sikkert godt for kampvægten …

havde håbet, at HVIS FC KØBENHAVN

Brøndby kunne stikke en kæp i hjulet på det mesterskab­stog, der er taget afsted fra perron 1 i Herning, så måtte Ståle Solbakken og Co. tro om igen.

Nu var det ikke fordi FCK selv sprudlede afsindigt i deres 1- 0- sejr over FC Nordsjælla­nd, men hvis Ståle Solbakken tænker, at det sgu’ er lige meget hvor sløjt FCM spiller, så vinder de alligevel, jamen så har han fat i noget.

12 ud af 16 sejre er hentet med et f….. mål!

Var bare to af dem endt med uafgjort, så havde Solbakken med garanti fået en væsentlig bedre juleferie.

lignede det længe en MOD BRØNDBY usædvanlig blød dag på kontoret for midtjydern­e.

Jo, banen var glat og svær, men antallet af elendige beslutning­er og sjuskede aflevering­er var lige så talrige som julefrokos­tbranderte­r!

Samtidig lå midtjydern­es pres på Brøndby mellem slatten og ikke- eksisteren­de – og så kommer FCM til at ligne et ganske ordinært fodboldhol­d.

BARE, at FC Midtjyllan­d har SAGEN ER topholdets tro på, at chancerne nok skal komme. Selv når spillet ikke kører, og at de har de individuel­le kvaliteter og viljen til både at skabe dem – og score på dem.

Først da Frank Onyeka med fremragend­e aflevering spillede kuglen i dybden til en forudseend­e Sory Kaba, der kunne spille Awer Mabil fri til scoring.

Det med viljen sørgede Frank Onyeka for, da han voldtackle­de bolden i kassen efter Sigurd Rosted havde forsømt at sparke bolden ud over baglinjen.

med et afsindigt pointNU LIGGER FCM gennemsnit på 2,63, og det giver naturligvi­s mesterskab, hvis de kan fastholde det.

Man kan også sige, at så længe de kan holde FCK på syv points afstand, så kan københavne­rne selv ikke med sejre i de to indbyrdes kampe i slutspille­t afgøre det selv.

Det er med andre ord en vild sæson FCM har gang. Vanvittig flot – og tænk så, hvis de i flere kampe fik spillet til at flyde som de gjorde mod FCK i 4- 1- sejren….

gengæld tilbage BRØNDBY STÅR TIL med tre nederlag i træk og 19 point til førsteplad­sen.

Det er kun to gange tidligere i Superliga- historien, at de efter 19 runder har været så langt fra førsteplad­sen.

ikke dér, Brøndby skal NEJ, DET ER måle sig lige nu, men alligevel en mavepuster – og tre nederlag i træk er alvorligt på de kanter.

Ikke mindst for Niels Frederikse­n.

faldet mod AGF, FCK og NU ER DE SÅ

FCM, altså nr. tre, to og et i Superligae­n, så det kig bagom tallene er nødvendigt – og her det vel kun nederlaget til AGF, der er problemati­sk og det faldt så på formildend­e i Aarhus.

Mere problemati­sk er det, hvis kampen om tredjeplad­sen bliver tabt til netop AGF, der forsømte at slå sømmet i bjælken mod Lyngby, hvor de ellers havde chancerne.

af hjemme mod HoBRØNDBY SLUTTER bro, hvor Brøndby ganske en skal have mere ud af en genopstand­ne Johan Larsson og Lasse Vigen samt en Kamil Wilczek i stor scoringsfo­rm!

Hvis Niels Frederikse­n vil undgå, at der skal tales fyring og varme sæder i en kold tid, så skal der simpelthen sættes en sejr i bogen.

Det er med andre ord en vild sæson FCM har gang. Tænk så, hvis de i flere kampe fik spillet til at flyde som de gjorde mod FCK i 4-1- sejren

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? FC Midtjyllan­d vinder bare rub og stub. Her er Sory Kaba i et akrobatisk forsøg i kampen mod Brøndby i går.
FOTO: LARS POULSEN FC Midtjyllan­d vinder bare rub og stub. Her er Sory Kaba i et akrobatisk forsøg i kampen mod Brøndby i går.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark