Ekstra Bladet

Havde forventet sejr mod Silkeborg

- THOMAS N. ANDERSEN tna@ eb.dk

Skuffelsen lyste ud af Randers- spillerne, der som første mandskab i sæsonen tabte til de silkeborge­nsiske værter på Jysk Park.

De første slagne kronjyder listede allerede forbi pressen et kvarter efter slutfløjt.

En af dem var Vito Mistrati, der på ny måtte se sig henvist til bænken fra kampens indledning, men som afløste en hovedskade­t Frederik Lauenborg efter ti minutter.

Ekstremt surt

– Det er ekstremt surt. Jeg vil gerne understreg­e, at vi ikke undervurde­rede Silkeborg, men det er klart, at vi havde en forventnin­g om at tage sejren, når man kommer her mod et hold, der kun har samlet syv point i sæsonen og ikke vundet hjemme. Det kunne ligne en overkommel­ig opgave for os, men Silkeborg gjorde det så svært for os, som vi frygtede.

– Og vi gjorde det svært for os selv. Vi var for dårlige på bolden, og selv om vi skabte okay med chancer, så blev de ikke store nok. Vi var selv skyld i, at det blev til et nederlag, sagde en ærlig Vito Mistrati.

Har fundet melodien

Vito Mistrati har for alvor fundet melodien i Randers efter en svær indledning på sæsonen. Men på trods af en titel som november måneds Randers- spiller, så måtte Mistrati altså igen tage plads på bænken fra kampens indledning.

Noget, som midtbanesp­illeren ikke var tilfreds med.

– Jeg er selvfølgel­ig ekstremt skuffet over at starte ude, men Rømer og Lauenborg har gjort det godt, så det var helt fair, at Thomasberg havde valgt sådan.

– Jeg synes, jeg gjorde mit for at bevise, at jeg skal starte inde i efterårets sidste kamp, og det var dejligt at score et mål fra distancen, men lige nu er det skuffelsen over nederlaget, der fylder alt.

Randers lukker efterårssæ­sonen ned på søndag hjemme mod Esbjerg.

Vi var selv skyld i, at det blev til et nederlag

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark