Ekstra Bladet

Lyngby- træner: Corlu bliver til foråret

Oprykkerne synes klar til at snyde Brøndby for den driblestær­ke spiller

- PETER BAGGE pba@ eb.dk

Lejesvende­n Rezan Corlu må nok se i øjnene, at drømmen om at vende tilbage til barndomskl­ubben Brøndby kan løbe ud i sandet.

I hvert fald vil Lyngby bruge vinterpaus­en til at overveje, om man ikke skal gøre brug af en option på den 22- årige midtbanesp­iller.

Det var ellers Brøndby, som brugte nogle millioner kroner på at hente ham tilbage fra Roma for straks efter at leje ham ud til Lyngby.

Den tidligere ungdomslan­dsholdsspi­ller scorede igen, da oprykkerne atter en gang drillede AGF og ikke mindst den tidligere Lyngby- træner David Nielsen med 1- 1.

Spekulatio­ner

Det var femte mål fra hans fod i efteråret, og det har udløst en del spekulatio­ner om hans fremtid.

Oprykkerne synes klar til at snyde Brøndby for den driblestær­ke midtbanesp­iller.

Rezan Corlu spiller indtil sommer i Lyngby, fastslår Lyngby- cheftræner Christian Nielsen.

– Samtidig har vi en option, som vi vil overveje at gøre brug af.

Det sidste vil ifølge Lyngbys direktør, Birger

Jørgensen, ikke ’strande’ på penge.

– Vi vil takket været vores ’sjove’ venner kunne løfte opgaven, siger direktøren.

Alt for febrilske

De kongeblå, som i dagens anledning var forklædt i rødt, har snart glemt, hvornår man sidst har tabt til ’de hviie’. Det er ikke sket siden maj 2012, og Lyngby er som Randers og til dels Silkeborg blevet til et bump på AGF’s optur.

David Nielsen har som træner fortsat ikke slået Lyngby, siden han løb fra pladsen og blev AGF- træner. Allerede efter seks minutter hamrede Rezan Corlu bolden i nettet til en overrasken­de 1- 0- føring.

Han erobrede bolden fra

Nicolai Poulsen og skød fra kanten af feltet.

Inden pausen havde den tidligere Lyngby- spiller Patrick Mortensen fået udlignet til 1- 1 i en kamp med mange tidligere holdkammer­aterne involveret.

Et frispark fra en anden tidligere Lyngby- spiller, Casper Højer Nielsen, fik Thomas Mikkelsen slået op på overligger­en, hvorfra bolden sprang ud til Patrick Mortensen.

– Vi blev alt for febrilske og glemte at spille sammen, siger Patrick Mortensen, som ikke ville bruge den bløde og svampede bane som undskyldni­ng for, at AGF’s sejrsstime med fem i træk inklusive en pokalsejr over OB blev brudt.

 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE ?? Rezan Corlu ( tv.) blev endnu en gang målscorer for Lyngby. Han er ejet af Brøndby, hvor han har fået sin fodboldopv­ækst, men han spiller i øjeblikket i Lyngby på en lejekontra­kt frem til sommer.
FOTO: ERNST VAN NORDE Rezan Corlu ( tv.) blev endnu en gang målscorer for Lyngby. Han er ejet af Brøndby, hvor han har fået sin fodboldopv­ækst, men han spiller i øjeblikket i Lyngby på en lejekontra­kt frem til sommer.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark