Ekstra Bladet

STORE OMVÆLTNING­ER I AAB

-

Der er dramatiske forandring­er på vej i AaB sammen med jagten på fremtidens sportschef.

Afskedigel­sen af Allan Gaarde betyder nemlig, at nordjydern­e slår ind på en kurs, som flugter med kravene fra DBU til talentsekt­oren.

AaB- legenden Poul Erik Andreasen er gået på pension, og det åbner døren for ansættelse af en person i rollen som ’ head of coaching’. Det kalder AaB for en fodboldche­f.

Også i administra­tionen er der opbrud. I ugens løb meddelte klubbens salgschef Lotte Hedegaard i et opslag på Facebook, at hun er blevet afskediget efter bare et år i jobbet.

Skær af spareplan

Lotte Hedegaard skriver i sit opslag, at opsigelsen er begrundet i den ’ overordnet økonomiske situation.’ AaB har netop annonceret forventnin­ger om et gigantunde­rskud på 30 mio. kr. lige som bestyrelse­n har lanceret planer for en kapitaludv­idelse op til 150 milliner kroner. Derfor har begrundels­en til den fyrede salgschef et skær af spareplan over sig. Kilder i AaB nedtoner dog alvoren i klubbens økonomiske situation, og det et udtryk som ’ optimering af organisati­onen,’ der bliver anvendt på Hornevej omkring Lotte Hedegaards exit. Salgschefe­n er sendt hjem øjeblikkel­igt indtil udløbet af opsigelses­perioden – 28. februar 2020.

Direktør Thomas Bælum ønsker dog ikke at kommentere opsigelsen af Lotte Hedegaard, da det er en personales­ag.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Lotte Hedegaard for at få en uddybning af opsigelsen, men hun ønsker ikke at tilføje yderligere til sit Facebookop­slag.

Alt peger derfor mod, at AaB ikke alene skal hente folk til topstillin­ger i den sportslige sektor. Også sponsorsæl­gerne skal have en ny lederskikk­else.

 ?? FOTO: CASPER DALHOFF ?? Allan Gaarde blev i oktober måned afskediget som sportsdire­ktør i AaB, og det har sat gang i dramatiske forandring­er i klubben. I denne uge blev salgschef Lotte Hedegaard afskediget efter et år i jobbet.
FOTO: CASPER DALHOFF Allan Gaarde blev i oktober måned afskediget som sportsdire­ktør i AaB, og det har sat gang i dramatiske forandring­er i klubben. I denne uge blev salgschef Lotte Hedegaard afskediget efter et år i jobbet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark