Ekstra Bladet

FILMEDE HEMMELIG ELSKER I SENG

Nu 60- årig mand afviser, at han som aktiv betjent satte skjult kamera op i udlejet sommerhus for at tage frække billeder af elskerinde i hendes soveværels­e

- TORSTEN RUUS ruus@ eb.dk

En pensionere­t politimand nægtede i går i Retten i Sønderborg, at han i 2017 satte et mini- kamera skjult i en usb- adapter op i sin hemmelige kærestes lejede sommerhus med den hensigt at tage erotiske billeder af hende.

Spionkamer­aet med trådløs forbindels­e og ’ night vision’ var i al hemmelighe­d tilsluttet en stikkontak­t ved siden af kvindens dobbeltsen­g.

Den nu 60- årige mand, der dengang var i aktiv tjeneste, erkendte, at han overførte et billede af kvinden til sin iPhone.

– Jeg må være kommet til at trykke på en knap, og hvis jeg virkelig ville optage noget frækt, så ville jeg have optaget noget, der var frækkere, sagde manden, der er tiltalt for uberettige­t fotografer­ing og for at have krænket kvindens blufærdigh­ed.

Fræk korrespond­ance

Det overførte billede af kvinden blev optaget ved den jyske vestkyst, mens hun boede til leje i et af politimand­ens og hans faste kærestes sommerhuse.

Han forklarede i går, at han og lejeren i 2017 havde et seksuelt forhold bag hans kærestes ryg. Det udfoldede sig i halvandet år, mens de udvekslede frække beskeder og hun sendte nøgenbille­der af sig selv.

I retten blev der fremlagt billeder af hendes nøgne overkrop og underliv.

Betjentens kæreste forklarede i går, at hun troede den kvindelig lejer var en fælles veninde.

Den tiltalte fastholder, at han især købte og installere­de det skjulte kamera, fordi han – fejlagtigt – troede, der var en signalfors­tærker i, som kunne give en bedre internet- dækning.

Han ville desuden benytte det som vildt-kamera for eventuelt at gribe tyve på fersk gerning.

Der var et ledig stik

Specialank­lager Lars Viereck ville gerne vide, hvorfor han installere­de det i lejerens soveværels­e og ikke i sit eget, nærliggend­e sommerhus – og hvorfor han lod det hænge i en måned.

– Der var et ledigt stik. Jeg havde ikke den tanke at tage det med hjem, sagde den tiltalte, som ikke oplyste sin faste kæreste om den skjulte kamera-overvågnin­g.

Parret gik fra hinanden, da manden blev anmeldt og sagen rullede. Han gik senere på pension.

Den foruretted­e kvinde er stadigvæk åbenlyst stærkt påvirket af, hvad hun opfatter som betjentens tillidsbru­d og grove krænkelser af hende.

I går foregik afhøringen af hende bag lukkede døre, da der efter dommernes opfattelse ville komme oplysninge­r af seksuelt karakter frem, som kunne virke krænkende.

Kendes manden skyldig, risikerer han fængselsst­raf.

Retten afsiger dom onsdag eftermidda­g.

 ?? PRIVATFOTO ?? Den nu pensionere­de mand, og tiltalt i overvågnin­gssagen, var i aktiv tjeneste som politimand, da han blev anmeldt for at have taget de ulovlige billeder tilbage i 2017.
PRIVATFOTO Den nu pensionere­de mand, og tiltalt i overvågnin­gssagen, var i aktiv tjeneste som politimand, da han blev anmeldt for at have taget de ulovlige billeder tilbage i 2017.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark