Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

SVENDBORG: Brandvæsen­et blev alarmeret, da der var kraftig røg omkring en skorsten i et stuehus. ❘ngen personer kom til skade, men det samme kan man ikke sige for huset, hvor flammerne nåede at gøre større skade på stuehuset i køkkenet og første sal.

KØGE: Tre store klumper hash på i alt 95 gram og tre ulovlige knive fandt en politihund i en lejlighed. Den 23- årige, der bor i lejlighede­n, er tidligere blevet sigtet for at sælge hash, hvor politiet i den forbindels­e også ransagede hans hjem. Dengang fandt de 218 gram hash. Han er sigtet for besiddelse af hash og overtrædel­se af våbenloven.

RANDERS: To kvinder på 51 og 25 år er blevet anholdt på en massagekli­nik. Den ældste blev sigtet for rufferi, da hun mistænkes for at have ansat den unge kvinde til at yde seksuelle ydelser mod betaling. Den 25- årige kommer ikke fra Danmark og opholder sig i landet ulovligt.

HELSINGØR: □n date gik slet ikke efter planen. □n 16- årig mand blev overfaldet da, han skulle mødes med en pige. Drengen og pigen havde aftalt at mødes, hvor pigen dukkede op med en veninde og en mand, som ville tale med den 16- årige. Og med tale med menes der ’ tæsk’. Den unge mand måtte på skadestuen efter at have fået slag, skub og spark. HINNERUP: Politiet beder om hjælp, efter mere end 200 bærbare computere af mærkerne HP og Lenovo blev stjålet fra en virsksomhe­d i weekenden. ❘ndbrudstyv­ene er stadig ukendte, så politiet hører gerne nærmere, hvis man ved noget. NYKØBING: □n 17- årig fra Naksov er sigtet for stjæle en knallert og sætte ild til den. Knallerten blev stjålet i september, hvor den få dage senere blev fundet brændt. □n tom læskedrikd­åse afslørede muligvis tyven, for politiet sikrede dna- spor,. HASLE: □n 24 år ig overtrådte loven tre gange, da han blev taget i en målrettet færdselsin­dsats, hvor han brugte sin mobiltelef­on, ikke havde gyldigt kørekort og var påvirket af cannabis.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark