Ekstra Bladet

Truede rivaler med på køreture

- Ulba@ eb.dk

En 21- årig mand blev i går varetægtsf­ængslet i fire uger i en sag fra Københavns­området, der handler om frihedsber­øvelse, ulovlig tvang og vold af særlig rå, brutal og farlig karakter.

Den 21- årige, som ifølge sigtelsen er medlem af gruppering­en NNV, er sigtet for tre forhold, hvor det ifølge politiets opfattelse er gået ud over tre personer.

Sagen trækker tråde til konflikten mellem NNVbanden og Brothas, oplyses det. Det er politiets opfattelse, at manden var i ledtog med en række andre uidentific­erede medgerning­smænd, da han 11. marts om aftenen i krydset

Emdrupvej/ Lundehusve­j i København hev en mand ud af sin bil.

Herefter blev manden slået i ansigtet flere gange med knytnæve, ligesom han blev stukket fire gange i højre balle og snittet i højre langfinger.

Tvang mænd med

Natten til 11. september skulle han ifølge sigtelsen sammen med flere andre have tvunget en anden mand med i en bil og dermed frihedsber­øvet ham.

I bilen skulle han blandt andet have sagt ' kig ned hele vejen. Kigger du op, wollah, jeg plaffer dig, forstår du'. Af sigtelsen fremgår det, at køreturen varede fra klokken 3.18 til 4.07. En tredje mand blev 6. oktober sidst på eftermidda­gen igen hevet ud af sin bil og tvunget ind i en anden bil.

Den foruretted­e skulle ifølge sigtelsen være blevet slået to tre gange, hvorefter han blev skubbet og trukket hen til bilen og sat ind på bagsædet. Herefter kørte bilen væk med manden. Den 21- årige nægtede sig skyldig i alle tre forhold.

 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ?? En 21- årig mand blev i går varetægtsf­ængslet i fire uger i en sag, hvor han er sigtet for at have slået og tvunget folk med på køreture.
FOTO: JONAS OLUFSON En 21- årig mand blev i går varetægtsf­ængslet i fire uger i en sag, hvor han er sigtet for at have slået og tvunget folk med på køreture.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark