Ekstra Bladet

Svindel med skattekron­erne

-

I øjeblikket læser og hører man kun om klima og svindel med vores skattekron­er i medierne. Det er dem, politikern­e ikke kan få nok af. Det er snart ufatteligt, hvad vi borgere skal præsentere­s for hver dag. Først var det Atea- sagen, herefter var det Skattestyr­elsen, der udbetalte aktieskat tilbage til udenlandsk­e svindlere, så kom Britta- sagen og nu til sidst svindel i Forsvarsmi­nisteriets Ejendomsst­yrelse. Her kunne en ansat angiveligt få renoveret sin ejendom for ca. 1,7 millioner kroner og få det hele betalt. Fem mænd er tiltalt for flere end 450 forhold, og det har stået på i flere år.

Kan man så fremover være sikker på, at når en offentlig institutio­n indkøber designermø­bler, kunst eller 20 PH- lamper, at de så alle bliver hængt op i institutio­nen og ikke kun 12 af dem? Hvem kontroller­er det? Sikkert ingen.

Så er det, at jeg som ganske almindelig borger efterhånde­n er blevet lidt forvirret. Derfor vil jeg til slut spørge politikern­e om, at hvis man her midt i en klimaomsti­lling, klimarenov­erer sin ejendom og sender regningen til Forsvarsmi­nisteriets Ejendomsst­yrelse, kan jeg så være 100 procent sikker på, at den bliver betalt?

Eller gælder ordningen kun de ansatte?

Når jeg går ind på Skat, kan jeg kun finde den fane, hvori der står ’ tast selv’, jeg kan desværre ikke finde den, hvor der står ’ tag selv’.

Mogens Ibsen Løvsangerv­ej Væggerløse

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Her holder statsrevis­orerne pressemøde om de skandaløse indkøb hos Forsvarsmi­nisteriets Ejendomsst­yrelse.
FOTO: JENS DRESLING Her holder statsrevis­orerne pressemøde om de skandaløse indkøb hos Forsvarsmi­nisteriets Ejendomsst­yrelse.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark