Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at den røde regering vil inddrage borgerne i klimapolit­ikken gennem oprettelse af et borgerting. Det giver god mulighed for at manipulere borgerting­ets sammensætn­ing, hvilke eksperter tinget skal bruge, og hvilke spørgsmål der skal (og ikke skal) tages stilling til. Kort sagt en klimasutte­klud uden reelt folkeligt mandat. Samme regering er konsekvent imod folkeafste­mninger, som er sværere at styre hen imod det ønskede resultat – for folkets røst er ikke velkommen og kaldes hånligt for ’ populisme’.

Michael Thestrup Cand. merc. Brønshøj

at danske medier – herunder Ekstra Bladet – har skrevet alt for lidt om de enorme menneskemæ­ngder, der var på gaden i Paris i fredags. Franskmænd­ene er vrede på Macron, der nu vil pille ved pensionern­e, og jeg forstår godt, at de er sure. Den danske regering har også sat pensionsal­deren op. Vi burde også gå på gaden. Otto Høyer Bethesdave­j Aarhus N

at de ansatte i min SuperBrugs­en på Amagerbrog­ade skal have en rigtig god jul samt et godt nytår. En særlig tak for 2019 skal Selma have, fordi hun altid er hjælpsom og smilende. Gitte holmberg Amager

at Socialdemo­kratiet vil give 600 mio. kroner til psykiatrie­n, er fint – men de lovede jo før valget, at de ville bruge en milliard. Så jeg synes, de snyder os. Jeg har været psykiatris­k patient siden 20. februar 1986 og har mærket spareknive­n.

Jørgen Neumann Rødkærsbro

at inden PostNord blev dannet, havde vi Post Danmark. Der var vel næppe en lille by, som ikke havde sit eget posthus. Siden er alle disse ejendomme solgt. Er der en oversigt over, hvor mange milliarder disse salg har indbragt og hvor mange af disse milliarder, der er sendt over til Sverige?

Morten Dreyer Ålegårdsvæ­nget Dragør

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark