Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

I dag kan du påbegynde nye projekter i dit liv, især i samspil med andre. Du er god til at danne nye kontakter lige nu, og du er især god til at få folk med på dine projekter. Dog skal projeketet nok ses efter i alle hjørner, inden I kaster al energien ind i det, men ellers så giv los.

LØVEN 23/ 7-23/8

I dag trænger du til at være sammen med gode venner, eller nogen du deler en stor interesse med. Det kan også være, at du kan begynde at bruge tid på en ny interesse eller hobby i dag, måske sammen med dine venner, eller at få nye venner ad dén vej. Vær bare åben i dag.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du trænger til at være sammen med din partner i øjeblikket, hvis du altså i er parforhold. I dag kan I tage tingene lidt forfra, hvis det er nødvendigt. I kan så at sige vende pladen, og se, hvad der så sker. Hvis du er single, kan dagen i dag bruges til at holde udkig efter den rette.

TYREN 21/4-21/ 5

I dag kan du gøre noget godt for dig selv, og du ved sikkert selv bedst, hvad det skal være. Det kan være, at det er noget, du længe har haft lyst til, og nu kan det måske endelig lade sig gøre. Du kan også se lidt på din økonomi, for her kan du få øje på nye indtjening­smulighede­r.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du har meget fokus på dine ambitioner og din fremtid lige nu. Måske især det sidste, men de to ting er ofte meget tæt forbundne. Hvis der er noget nyt, du kunne tænke dig at prøve, for eksempel karrieremæ­ssigt, er det i dag, at du kan undersøge muligheder­ne lidt nærmere.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du knokler virkelig på jobbet nu, og samtidig har du en masse gode ideer. Dem serverer du med største selvfølgel­ighed, men du tager også fat på de mere kedelige opgaver. De to ting tilsammen gør, at du at nyder stor respekt hos dine kolleger, som lytter opmærksomt til dig.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du er virkelig social og udadvendt i øjeblikket, og i dag kan du komme igenenm med de mange nye ideer, som du går og har for tiden. Folk lytter opmærksomt til dig, fordi du serverer ideerne med så meget passion og begejstrin­g, at de lader sig rive med. Det bør du nok udnytte.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

I dag trænger du til at opleve noget lidt udover det sædvanlige. Du er klar til nye eventyr, og du vil gerne have udfordring­er. Hvis der er ting, du altid har haft lyst til, men som du har manglet modet til at kaste dig ud i, så er det måske nu, det skal være. Vær dog ikke alt for modig.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Din kreativite­t er i spil nu, og du kan komme på mange nye og interessan­te ideer. De skal måske bare files lidt til i kanterne, og det kan de især blive i samspil med andre, som nok også inspirerer dig ved at smide ideer ind i puljen. Du bør bruge tid på din kreativite­t nu.

KREBSEN 22/6-22/ 7

I dag vil du nok helst være mest i dit eget selskab, men det behøver bestemt ikke blive nogen kedelig dag af dén grund. Du er nemlig god til at opleve en masse nyt på egen hånd lige nu. Du foretrække­r at gøre tingene alene, for så bestemmer du selv, hvad du vil bruge tiden på. Nyd det.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

I dag kan du få ryddet et par hængeparti­er af vejen, så du kan få tid til nye og spændende projekter. Det er ikke altid sjovt at skulle bruge tid på at rydde op i gamle ting og sager, men du kan nå meget nu, især hvis du finder en drivkraft i at tænke på alt det nye, der kan ske.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du trænger til at være lidt hjemme for tiden, og i dag kan du sætte så meget tid af til det som overhovede­t muligt. Så kan du nemlig få tid til at gøre ting, som du måske længe har villet. Skal der for eksempel rykkes rundt på møblerne, eller bygges om, så kan du starte i dag.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark