Ekstra Bladet

Ekskæreste­n: Så ulykkeligt

- CHRISTINA EHRENSKJÖL­D ehren@ eb.dk

Erik Færch talte forleden i telefon med Henriette Zobel, som han tidligere havde været kæreste med i et års tid.

– Hun var parat til at komme ud af sin afhængighe­d og ville til Portugal. Jeg sagde: Kom!, siger rigmanden til Ekstra Bladet.

Men den 57- årige kom ikke, og sent mandag aften fik Erik Færch beskeden om hendes pludselige død.

Alt for tidligt

– Det er så uendelig ulykkeligt. Henriette var et utrolig smukt menneske, som sloges med ting, som ingen fortjener at slås med. Hun rummede så meget godt. Men livet giver os ikke altid mulighed for at være dem, vi gerne vil være, siger den 55- årige mand.

Siden opkaldet har han efter eget udsagn været slået ud.

– Hun var et utrolig smukt menneske, som er død alt, alt, alt for tidligt. Hun var det sødeste, rareste, dejligste menneske at være i stue med, siger Erik Færch, som havde kendt den tidligere model i årtier gennem sine forældre og Peter Zobel, som Henriette Zobel var gift med to gange.

Venskab og kærlighed

Erik Færchs far, Stener Færch, skabte millioner bl. a. på aktier fra det hedengangn­e Skandinavi­sk Tobakskomp­agni.

Henriette Zobel fortalte selv i Ekstra Bladet om venskabet, som siden udviklede sig til kærlighed, da hun i september sidste år var blevet set stige ind i Erik Færchs bil i Bredgade, hvor hun boede og i går blev fundet død.

Først om vinteren sprang de to officielt ud som kærester og fejrede blandt andet nytår sammen i Lissabon, hvor Erik Færch bor.

– Det er et af de gladeste øjeblikke, jeg havde sammen med hende, siger Erik Færch, før hans stemme knækker.

Har slået hårdt

– Det her har slået hårdt, tilføjer han om tabet af kvinden, som han aldrig holdt op med at holde af.

I månedsvis levede Henriette Zobel og Erik Færch sammen i både København og Portugal, indtil forholdet forliste.

Erik Færch har ikke ønsket at kommentere årsagen til bruddet, og Zobel var heller ikke videre meddelsom, da hun i sommer i Her & Nu bekræftede, at parret var gået hver til sit.

Hun var det sødeste, rareste, dejligste menneske

 ?? PRIVATFOTO ?? – Nogle mennesker holder du aldrig op med at holde af, siger Erik Færch om sin nu afdøde tidligere kæreste. Billedet, som Ekstra Bladet har fået lov til at bruge, blev taget taget nytårsafte­n i fjor.
PRIVATFOTO – Nogle mennesker holder du aldrig op med at holde af, siger Erik Færch om sin nu afdøde tidligere kæreste. Billedet, som Ekstra Bladet har fået lov til at bruge, blev taget taget nytårsafte­n i fjor.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark