Ekstra Bladet

AFSKEDSKAM­P I DANMARK

-

Caroline Wozniacki indstiller officielt karrieren efter Australian Open i januar, men hun kommer til at spille en afskedskam­p i Danmark efterfølge­nde.

18. maj skal Wozniacki møde superstjer­nen Serena Williams i en opvisnings­kamp i Royal Arena.

Det oplyser f Sports Group i en pressemedd­elelse.

– Tiden er kommet, hvor jeg stopper min karriere, og jeg glæder mig utrolig meget til at spille min allersidst­e kamp på hjemmebane foran et så stort publikum.

– Det bliver noget helt specielt, og en dag jeg ser virkelig meget frem til.

– Punktum for min karriere kan ikke foregå på bedre vis end på hjemmebane og mod tennisspor­tens allerstørs­te kvindelige spiller nogensinde og så min veninde, Serena Williams. Det bliver en storslået aften, jeg aldrig vil glemme, det er jeg sikker på, siger Wozniacki i pressemedd­elelsen.

Caro vandt sidst

De to veninder har mødtes på dansk jord en gang tidligere. Det gjorde de tilbage i 2015 i Herning, hvor danskeren trak sig sejrrigt ud af showkampen.

I WTA- regi har de to spillere mødt hinanden 11 gange, og deres seneste officielle møde ligger tilbage i 2014. Amerikaner­en har vundet de ti af opgørene, mens danskeren står noteret for en sejr tilbage i 2012 i Miami.

Caroline Wozniacki meddelte i fredags, at hun stopper sin karriere på topplan efter Australian Open, der begynder 20. januar og varer frem til 2. februar.

Derefter kan hun se tilbage på en flot karriere.

– Med 30 WTA- titler i single, en førsteplad­s på verdensran­glisten i 71 uger, en sejr i sæsonfinal­en, tre olympiske lege, hvor jeg blandt andet har båret mit fædrelands flag, og en grand slam- sejr i Australian Open har jeg opnået alt, jeg kunne drømme om på banen, skrev Caroline Wozniacki blandt andet, da hun meddelte sit foreståend­e karrierest­op.

Det bliver en storslået aften, jeg aldrig vil glemme

 ?? FOTO: ANDERS BROHUS/ RITZAU SCANPIX ?? Caroline Wozniacki og Serena Williams har været nære veninder i en lang periode. Nu spiller de i Royal Arena 18. maj.
FOTO: ANDERS BROHUS/ RITZAU SCANPIX Caroline Wozniacki og Serena Williams har været nære veninder i en lang periode. Nu spiller de i Royal Arena 18. maj.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark