Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at det er helt håbløst, at YouSee kræver præcis samme pris for deres tv- pakke, selv om jeg ikke kan se det sport, jeg holder af. Og som var grunden til at jeg blev YouSee- kunde.

Mogens Skyum Søborg

at Pernille Vermund ( NB) åbenbart synes, at det er normalt at kalde alle ikkeariske personer for perkere, og Astrid Krag ( S) mener seriøst, at sexarbejde­re ender med at få stomiposer pga. analsex ... Samtidigt efterspørg­er kvinder i magtpositi­oner en respektful­d tone fra mandlige journalist­er.

Man kan ikke både blæse og have mel i munden?

Per Jensen Axel Kiers Vej Højbjerg

at Slyngelstu­en i går skosede B.T. for at mangle nyheder og derfor fylder forsiden med Ruth, der fortæller om en læge, der lyttede. Samme dag fylder Pia Kjærsgaard Ekstra Bladets forside med historien om fruens overgangsa­lder. Hvad er det så tegn på?

Leif Søndergaar­d Rasmussen Engbouleva­rden Randers

at hvorfor må efterlønsm­odtagere kun opholde sig i maksimalt 90 dage uden for Schengen- området indenfor et kalenderår, hvis de fortsat vil have efterløn. Er der andre argumenter end ’ondt i røven- politik’ med denne paragraf?

Jens Rohde København

at ’alle’ enten er stærkt for eller imod Nye Borgerlige­s tre ufravigeli­ge krav om asylstop, selvforsør­gelse og lovlydighe­d, mens ’ ingen’ kender virkninger­ne af kravene. Lad derfor Finansmini­steriet regne på, hvor mange penge der var sparet på offentlige serviceyde­lser, overførsel­sindkomste­r, kriminalfo­rsorg og terrorbekæ­mpelse, hvis kravene var gennemført, fratrukket de skattekron­er som de berørte har betalt.

Michael Thestrup Brønshøj

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark