Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du er nok ved at få ryddet op i en masse hængeparti­er lige nu, samtidig med, at du tænker over fremtiden. Det er ofte lettere at fokusere på alle de spændende muligheder, der ligger og venter, hvis der er ryddet op i gamle ting og sager. I dag kræves der nok lidt tålmodighe­d.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du nyder at være hjemme i dag, men det bliver bestemt ikke kedeligt af dén grund. Du kan tage fat på et par projekter, som du længe har haft lyst til at gøre noget ved. Du kan også invitere gæster, så længe der sker lidt, og du samtidig kan være hjemme, så er du helt tilfreds.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du nyder mest at være i dit eget selskab lige for tiden. Selvom du måske får et par tilbud, der er fristende, bør du alligevel give dig selv lov til at være lidt alene nu, for du har nok en masse, som du har behov for at tænke over. Hvis du bliver for rastløs, kan du gå dig en lang tur.

TYREN 21/4-21/ 5

Du nyder at være sammen med din partner, hvis du altså har en. Det er også vigtigt at prioritere parforhold­et, og i dag kan I få realiteter­ne til at mødes med det romantiske. Der skal ofte ikke meget til, bare en lille opmærksomh­ed. Hvis du er single, så plej andre relationer.

JOMFRUEN 24/8-23/9

I dag vil du nyde en tur ud i det blå, og bare se, hvor din nysgerrigh­ed tager dig hen. Du har brug for, at der sker noget, men i dag er det vigtigt, at du giver dig god tid, og ikke bare suser videre. Så får du nemlig meget mere ud af den store nysgerrigh­ed, som du har nu. Nyd det.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du vil nok mest nyde at bruge søndagen sammen med dine venner. Du har brug for samtaler med dem, du er tæt på, og du har brug for, at der virkelig er tid til at lytte opmærksomt. Derfor foretrække­r du, at I ikke er alt for mange sammen. Prioritér dem, som betyder noget nu.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du har en stor mængde energi til din rådighed nu, og skal du ikke på job, må du finde noget andet at lægge dine kræfter i. Du har mod på at tage fat i dag, og gør gerne alt det nødvendige, men samtidig er du også kreativ, og kan få dine ideer ned på jorden, og få handlet på dem.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du bør bruge denne søndag på at gøre noget, som du har behov for. Det lyder måske let nok, men ofte glemmer man ens egne behov i en travl hverdag. Du fik måske også taget dig lidt af dig selv i går, men en god gerning kan man ikke gøre for tit, og i dag er chancen der igen.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Dine planer for fremtiden er i fokus lige nu, og i dag kan du lufte dine drømme for folk omkring dig. De kan nemlig hjælpe dig med at få det hele ned på jorden, så du rent faktisk kan gå efter dét, du drømmer om. Drømme og realiteter kan mødes på en god måde lige nu.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du har fokus på din kreativite­t for tiden, og du kan virkelig også få meget fra hånden, fordi du er god til at få ideer, men samtidig også er god til at gøre noget konkret ved dem. I dag skal der dog nok findes noget mere tålmodighe­d frem, end i går, men det går nok alligevel.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du nyder at være sammen med andre mennesker lige nu, og du har let ved at komme i snak med fleste. I dag bør du dog fokusere på kvaliteten i samtalerne, fremfor bare at tale med hvem som helst. Brug gerne tid på dem, der virkelig har noget at sige, som optager dig.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du nyder at opleve noget andet, end du plejer. Det hele kan ikke være hverdag og gentagelse­r, af og til må der lidt eventyr til. I dag kan du gøre noget, som du længe har drømt om. Det kan godt ske, at det er i en lidt mindre skala, end du har drømt om, men lidt har også ret.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark