Ekstra Bladet

DESVÆRRE FIK JEG RET OM BENDTNER

TRIST TØFFE: Stig Tøfting havde forudset, at Nicklas Bendtner ikke ville blive nogen succes i Superligae­n

-

Ekstra Bladets læsere skal lige have en klumme mere at gå på juleferie med – og I kan godt finde skytset frem!

For denne gang gør jeg status på mine seneste forudsigel­ser og finder spåkuglen frem til tre nye af slagsen hen over vinterpaus­en, hvor der ellers ikke sker alverden i Superligae­n.

Lad mig bare starte med det, der gør mest ondt. Nemlig de forudsigel­ser, der ramte ved siden af skiven.

1 Jeg troede, at FC København ville gå ubesejret gennem sine sidste seks efterårska­mpe, men allerede i Herning i runde 16 blev den forudsigel­se smadret – ligesom FCK blev det. Men, det blev trods alt til fem sejre i seks kampe …

2 ❘ det hele taget var FC Midtjyllan­d hårde ved mig. Jeg troede nemlig, at deres stime af etmålssejr­e ville få en brat afslutning, og at FCM ’ kun’ ville vinde tre af de sidste seks kampe i efteråret. De vandt sgu fem af seks … For at det ikke skal være løgn, så var fire af de fem sejre med et enkelt mål … Blandt andet den sejr i Brøndby, der kostede mig en lille gåtur.

3 Til gengæld ramte jeg plet, da jeg forudsagde, at □sbjerg højest ville vinde en enkelt af de sidste seks efterårska­mpe. Under Lars Olsen har vestjydern­e fortsat den dårlige form, og sejren i Silkeborg blev den eneste. Bingo!

4 ’ Desværre’ ramte jeg også rigtigt på min fjerde påstand. Nemlig at Nicklas Bendtner ville gå på julepause uden en eneste Superliga- scoring. Nu går han også på juleferie uden en arbejdsgiv­er fra 2020. Jeg havde meget gerne set Bendtner få succes, men i stedet er al hypen omkring ham feset ud. Han blev ramt af en skade efter FCM- kampen, og han har ikke været i truppen siden. Jeg håber, at han finder sig en ny klub og får en ordentlig afslutning på karrieren!

5 At Kamil Wilczek kun scorede 17 mål, er den misser, der skuffer mig mest, selv om jeg satte mig selv under gevaldigt pres ved at forudsige, han ville nå 18 scoringer og dermed score fire mål i fire kampe. Med en scoring mod AGF, FCK og FCM var alt linet op til succes, men så fejlede Wilczek og Brøndby hjemme mod Hobro.

6 Min sidste forudsigel­se sad også i skabet, selv om den næsten var den sværeste. Jeg mente, at Silkeborg endelig ville få sat lidt skik på defensiven og kun lukke ni mål ind i seks kampe. Altså en halvering af det hidtidige antal mål imod. Det lykkedes lige inden for rammen, da Rafael Romo lige præcis hentede ni bolde ud af eget net.

HOLDKÆFT

-OG LYT TIL PLÆNEKLIPP­EREN

STIG TØFTING EKSTRA BLADETS FODBOLD- EKSPERT

 ??  ??
 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Ståle Solbakken ( billedet) og Stig Tøfting græmmede sig lige meget over FCK's ene nederlag de sidste seks kampe.
FOTO: JENS DRESLING Ståle Solbakken ( billedet) og Stig Tøfting græmmede sig lige meget over FCK's ene nederlag de sidste seks kampe.
 ?? FOTO: RENÉ SCHÜTZE/GETTY IMAGES ?? Rafael Romo har haft masser at se til efterået i Silkeborg- målet.
FOTO: RENÉ SCHÜTZE/GETTY IMAGES Rafael Romo har haft masser at se til efterået i Silkeborg- målet.
 ?? FOTO: HENNING BAGGER ?? Stig Tøfting havde forudset, at der ikke ville blive meget at grine af for Lars Olsen og co.
FOTO: HENNING BAGGER Stig Tøfting havde forudset, at der ikke ville blive meget at grine af for Lars Olsen og co.
 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE ?? FCM har kostet Stig Tøfting dyrt i efteråret. Blandt andet en gåtur fra Aarhus til Herning.
FOTO: ERNST VAN NORDE FCM har kostet Stig Tøfting dyrt i efteråret. Blandt andet en gåtur fra Aarhus til Herning.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark