Ekstra Bladet

FC Nordsjælla­nd

-

Sådan er efteråret gået:

Det har været en rutsjebane­tur for nordsjællæ­nderne, op og ned og ikke ret meget ligeud. 3-1- sejren i sidste kamp i Aalborg var vital, og med forårets kampprogra­m in mente har nordsjællæ­nderne en rigtig fin chance for at nå slutspille­t. De starter med hjemmekamp­e mod Horsens og Sønderjysk­E, inden turen går til Esbjerg.

Her skal de forstærke sig:

For nogle måneder siden var man overbevist om, at der skulle ses efter en midterfors­varer, men Abdul Mumin har virkelig løftet sit niveau hen mod slutningen af efteråret. Der har manglet en rigtig 9’er, men træner Flemming Pedersen tror fortsat på 19- årige Joachim Rothmann. Det kan dog ikke udelukkes, at FC Nordsjælla­nd lejer en spiller til forårets kampe. Sidste sommer var de interesser­et i at leje Liverpoolt­alentet Bobby Duncan, men han valgte Fiorentina.

De forsvinder:

Ingen i den nuværende trup har kontraktud­løb til nytår og ej heller til næste sommer.

De kan blive solgt:

FC Nordsjælla­nd kunne sælge et hold (og lidt til), hvis de ville. Der er interesse fra europæiske storklubbe­r for ghanesiske Mohammed Kudus, og det kan på ingen måde udelukkes, at der tikker et stort bud ind. Også Mikkel Damsgaard er et varmt navn. Godsway Donyoh har udlængsel, og endelig kan det tænkes, at et af de helt unge talenter sælges. FCN har flere spillere på det stærke U17landsho­ld.

Så travlt bliver januar-vinduet:

★★★

Bemærkning­er:

Der kommer minimum tre spillere op fra akademiet i Ghana. Det er dog muligt, at de begynder på U19- holdet.

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Europæiske storklubbe­r viser interesse for ghanesiske Mohammed Kudus.
FOTO: JENS DRESLING Europæiske storklubbe­r viser interesse for ghanesiske Mohammed Kudus.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark