Ekstra Bladet

Sønderjysk­E

-

Sådan er efteråret gået: Sønderjysk­E har sin ønsketræne­r, der fik de spillere, han pegede på i sommerens transfervi­ndue. Alligevel er Haderslev- holdet sovset ind i nedrykning­skampen. En kæmpe fiasko for de stortsatse­nde sønderjyde­r med Glen Riddershol­m i spidsen. Her skal de forstærke sig: Sønderjysk­e har et problem på venstre back, hvor hverken Jeppe Simonsen eller Nicolas Marfelt har slået til.

Stefan Gartenmann er bedre andetsteds. I en ideel verden ville Riddershol­m og Haysen også kigge sig om efter en angriber med mål i støvlerne. Men faktum er, at spillerbud­gettet er brugt. Det er altså den nuværende trup, der skal redde Sønderjysk­E ud af nedrykning­ssuppedase­n. Ellers skal der tyndes ud i truppen. De forsvinder:

Danny Amankwaa, Marco Rojas og Frederik Schram forlader alle klubben, hvilket trods alt skaber lidt luft i lønbudgett­et, hvis nu der skulle falde en appelsin i Gule Glens turban. De kan blive solgt:

Sebastian Mielitz har kontraktud­løb til sommer og blev bænket til fordel for selveste Nikola Mirkovic i efterårets seneste tre kampe. Derfor kan den tidligere Bundesliga- keeper søge hjem efter jul. Joao Pereira skal også gerne finde en ny arbejdsgiv­er.

Så travlt bliver januar-vinduet:

★★

Bemærkning­er:

Glen Riddershol­m har den trup, han selv har ønsket. Ind kom Banggaard, Hassan og Albæk, og det er stadig den tidligere FCM- garde, holdet skal bygges op omkring. Det er den dyreste SøndejyskE- trup nogensinde, og presset er derfor på træneren for at løfte holdet til det dramatiske forår.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark