Ekstra Bladet

Blev piercet lige ’der’...

STINA MARIAS FRÆKKE JULEGAVE:

-

Stina Maria er uartig – og hun deler gladeligt ud af sine mange frække oplevelser

Midt under en fræk omgang formiddags­hygge i starten af december sidste år bad min uartige mand mig om at vælge tema for min kommende julegave.

Jeg kunne vælge imellem de fire temaer, som var:

Noget kærligt.

1:

Noget frækt.

2:

Noget, der gør ondt.

3:

Noget over stregen.

4:

Godt og grundigt liderlig i låget fik jeg pustende og stønnende fremstamme­t, at det klart måtte være en 4’ er, jeg ønskede mig.

De næste uger drillede han mig mere og mere intenst med, hvad jeg havde i vente. Jeg skulle arbejde juleaften og havde flere gange tanken om at sidde blandt mine kolleger og hive verdens største lilla glimmer-buttplug ud af nissepapir­et. Nuvel, hvis det var det, så måtte det jo være sådan!

Men der var ikke nogen pakke, jeg skulle åbne juleaften. Til gengæld fik jeg besked om, at vi skulle på tur et par dage efter. Det var nervepirre­nde kinky ikke at vide, hvad der skulle ske – men indrømmet – jeg er også en sucker for overraskel­ser!

Dagen for ’ julegaven over stregen’ oprandt, og som vi gik hen ad gågaden, slog det mig pludselig: Jeg skulle pierces!

Noget, jeg har udtrykt stor modstand over for – ikke piercinger generelt, men piercinger i damedelene! Alle mine ’sexy parts’ er enormt følsomme, så det var med rystende hænder, jeg satte mig i ventestole­n hos pierceren.

’ Bare rolig,’ sagde min frække mand. ’ Det er IKKE brysterne’! Og så kunne jeg jo godt regne ud, hvad klokken var slået. Jeg skulle pierces imellem benene!

Og sådan gik det til, at jeg blev indehaver af en såkaldt VCH ( Vertical Clitoral Hood)- piercing! Gjorde det ondt? Njaej ... Mit sammenlign­ingsgrundl­ag for smerte hænger godt nok uløseligt sammen med det faktum, at jeg er blevet mor to gange. Så nej, det gør ikke ondt at blive spiddet i sin ’huha’, men det hører heller ikke under kategorien ’ behageligt’!

Min frække mand måtte lige synke en ekstra gang, da pierceren instruered­e mig i at pleje perlen og forsikrede os, at vores sexliv kunne begynde om to- tre uger, når såret var helet. Den del havde han slet ikke skænket en tanke i løbet af processen, og det tog da lige pusten fra ham.

Afholdenhe­den varede lige præcis fem timer!

Dagen for ’ julegaven over stregen’ oprandt, og som vi gik hen ad gågaden, slog det mig pludselig: Jeg skulle pierces

Bare rolig, sagde min frække mand. Det er IKKE brysterne

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark