Ekstra Bladet

UGENS VIP- LISTE

Danskerne vi burde tale om

- Peter Sloth underholdn­ingsredakt­ør Ekstra Bladet sloth@ eb.dk

Uffe Elbæk

Stopper som politisk leder for det der Alternativ­et. Du har udrettet ... en masse godt, Uffe. Verden bliver aldrig den samme, men livet skal jo gå videre. Af hjertet: Tak for alt, Uffe.

Cecilie Frøkjær

’Sådan fejrer jeg jul’, råber Billed- Bladet. Svaret: ’ I Slagelse hos mine forældre sammen med mine to børn’.

Så ved vi det. Tak.

Peter Bindner

Det begynder efterhånde­n at blive en lille smule trivielt at konstatere, men der er altså noget lorent ved den såkaldte ’eventkonge’.

Ib Mossin

’ TV2- stjerne forarger’, skriver SE og HØR. ’Stjernen’ er Daniel Rasmussen, der er med ZULU’s ’ Kørelærern­e’. Vi bringer i stedet et foto af en ægte stjerne.

Jakob Jensen

Bliver direktør i Dansk Boldspil- Union. Tillykke. Måske kan han lære spillerne at LADE, SOM OM de synes, det er rart at spille på landsholde­t?

Anne Linnet

Det er muligt, at stort set ingen gider høre hendes nye single ’ Og jeg – elsker’, men hun har stadig scoret jackpot med den nye hustru, Kathrine.

Christian Kjær

Fru Susan meddeler, at han har mistet modet til at gå på jagt, efter han fik frakendt kørekortet. Sikke en redelighed. Lad os håbe, at modet vender tilbage.

Jim Lyngvild

Arbejder på to buster af kronprinsp­arret, som skal være hans gave til Margrethe, der fylder 80 næste år. Majestæten bliver himmelhenr­ykt.

Skatter

Tv- stjernen, der også er kendt som Michael Sommer, skal være med i et nyt datingprog­ram. Om det bliver underholde­nde? Er paven katolik?

Oliver Erngart

’Love Island’-stjernen (?) mødte slet ikke sin kæreste i et fitness- center, erkender han. Det var en løgn. Javel, ja. Og pyt.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark