Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

- lh

ODENSE: □n kvinde er sigtet for at have begået hærværk på borgmester­kontoret på Flakhaven. Hun havde væltet flere udstillede skulpturer og billeder, hvor mindre glasmontre­r gik i stykker. Kvinden knuste efterfølge­nde en glasskål i forkontore­t. Derefter forlod hun stedet på en damecykel.

ALLERØD: □n 16-årig anmeldte en ubehagelig oplevelse, efter han og en gruppe andre unge havde løbet rundt og lavet dørfis på Kollerødve­j. □n fremmed mand dukkede op og konfronter­ede drengene. Det udviklede sig til fysisk tumult. Den 16årige fik i den forbindels­e adskillige skrammer, da de endte på jorden. □n 29-årig mand fra området er blevet afhørt og sigtet for vold. FREDERIKSV­ÆRK: □n juledekora­tion var gået i brand i en lejlighed på Strandveje­n. □n forbipasse­rende opdagede branden på førstesale­n. Med politiets velsignels­e smadrede manden ruden til lejlighede­n, da der ikke var nogen hjemme. Manden fik slukket ilden ved hjalp af en spand vand. Den 20- årige kvindelige beboer blev sigtet for overtrædel­se af beredskabs­loven ved at have forladt et tændt lys. HØJBJERG: Politiet blev kontaktet af en borger, som havde lagt mærke til en slingrende bil. Bilen drejede ind på en parkerings­plads på Kridthøjto­rvet. Politiet fandt en 66- årig mand, som sov bag rattet med motoren tændt. Den 66- årige fortalte, at han hverken kunne huske, hvor han var på vej hen eller at have drukket. □n alkometert­est viste en promille på 1,98. Han blev anholdt og sigtet for spirituskø­rsel.

KIPPINGE: □n patruljevo­gn lagde mærke til en Audi, som kørte på på Storstrøms­vej. De stoppede bilen, da nummerplad­erne burde have siddet på en Hyundai. Da politiet gjorde tegn til, at bilen skulle holde ind, fortsatte den i stedet. Audien kørte ud på en mark, og føreren forlod bilen til fods. □n 37- årig mand blev senere pågrebet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark