Ekstra Bladet

Pas nu på i aften

En juledekora­tion brød i brand midt i TV2’s live- sending

- PERNILLE CHRISTENSE­N pc@ eb.dk

Det var en vaks regissør ved navn Claus Juul, der i går morges reddede julen 2019 i Tivoli.

TV2’s ’ Go’ morgen Danmark’ sender live hver morgen fra den gamle have i centrum af København, og mandag morgen var det ved at gå alvorligt galt, da programmet­s to værter, Mikkel Kryger og Ida Wohlert, skulle til at takke af.

Opdagede intet

Mens de sad i sofaen og pjattede, og Mikkel Kryger grinende klagede over, at Ida Wohlerts striktrøje havde givet ham fnug på tøjet, gik juledekora­tionen på bordet lige foran dem op i flammer.

– Hold da op, det gik hurtigt. Vi sad bare der og pjattede og opdagede intet.

I løbet af ganske få sekunder stod der en halv meter høje flammer op ad den farvestrål­ende dekoration i studiet.

– Nu skete der heldigvis

Det var virkelig en reminder om, hvor hurtigt det kan gå. Så man skal virkelig passe på derhjemme

ikke noget, og vi kan grine lidt ad det nu. Men det var virkelig en reminder om, hvor hurtigt det kan gå. Så man skal virkelig passe på derhjemme, hvis man har levende lys. Vi har jo et brandbered­skab her og folk, der holder øje. Det har man ikke derhjemme, siger

Mikkel Kryger, der ikke tøver med at rose regissøren­s hurtige indsats, hvor han med en klud kontant fik kvalt den aggressive ild.

– Dagens store helt er helt sikkert Claus Juul, siger Mikkel Kryger.

Den 36- årige tv- vært, der i det nye år kan ses om vært på ’ Lykkehjule­t’, var efter mandagens udsendelse klar til at holde jul med sin familie. Næsten da.

– Jeg skal lige hjem og fjerne alle de levende lys, griner han.

 ?? FOTO: SCREENDUMP: TV2 ?? Ida Wohlert og Mikkel Kryger pjattede over fnuller fra hendes trøje og opdagede ikke, at flammerne stod op fra dekoration­en.
FOTO: SCREENDUMP: TV2 Ida Wohlert og Mikkel Kryger pjattede over fnuller fra hendes trøje og opdagede ikke, at flammerne stod op fra dekoration­en.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark