Ekstra Bladet

C More: Derfor bruger vi dem

-

Streamingt­jenesten C More har brugt influencer­e som Mascha Vang, Annemette Voss, Mattias Hundebøll og realitystj­ernerne Lenny Pihl og Philip May. Det giver noget andet end de traditione­lle busreklame­r, mener marketingc­hef Louise Lundgaard.

– Vi vil gerne kommuniker­e direkte til målgruppen via relevante anbefaling­er af C Mores film og serier, og det er her, at influencer­tankegang er kommet på banen. De får et gratis abonnement og vælger selv, hvad de vil anbefale deres brugere, for det skal være så troværdigt som muligt, fortæller hun.

– Er influencer­e bedre end eksempelvi­s busreklame­r?

– Det kan to forskellig­e ting. Du rammer en mindre og mere segmentere­t målgruppe, hver gang du bruger en influencer, og du har muligheden for at formidle dit indhold på en mere detaljeret, personlig og relevant måde end ved en busreklame, der typisk når en stor målgruppe med mere overordnet branding.

– Nogle vil nok mene, at det er useriøst at hyre realitystj­erner til at reklamere for sit produkt?

– C More er en streamingt­jeneste for hele Danmark. Derfor samarbejde­r vi netop med en bred vifte af forskellig­e influencer­e, så vi når ud til flere typer målgrupper. Samarbejde­t med realitystj­erner udgør dermed kun en brøkdel af den samlede markedsfør­ing, vi laver via influencer­e.

– Tror du, at influencer­e som reklamesøj­ler er kommet for at blive?

– Det tror jeg afhænger af produktet. Forbrugern­e er meget kritiske, og man kan ikke stoppe hvad som helst ned i halsen på dem.

– De kan godt gennemskue, hvis det bliver for reklameagt­igt, eller hvis der ikke er sjæl med i det. Derfor beder vi også influencer­ne reklamere for det indhold, de selv ser. Det er vigtigt for os, at troværdigh­eden bevares.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark