Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at det snart må stoppe med Thomas Treos evindelige nedgørelse af en samlet musikbranc­he. Han kan jo absolut intet lide. Alle er bare komplet talentløse og lyder som en brækket arm. Det fremhæver blot mandens totale mangel på musikforst­and, når han kan give en kunstner to stjerner, hvor publikum så giver mellem fire og fem. Han er fuldstændi­g ude af trit med det øvrige musikpubli­kum – samtidig med at han nedgør kunstneren på det groveste.

Peter Højberg Gistrup

at det er misforståe­t ligemageri, når børne- og undervisni­ngsministe­r Pernille Rosenkrant­z-Theil ( S) lukker den særlige talentenhe­d, der skulle støtte undervisni­ngen af de dygtigste elever, og i stedet lader de 65 millioner gå til et generelt løft af folkeskole­n. Det er at bære ved til det katastrofa­le vidensog dannelsest­ab i folkeskole og gymnasium under banneret: Hvad ikke alle kan lære, skal ingen lære.

Lone Nørgaard Normasvej 39 Frederiksb­erg

at vi har en fornuftig valgretsal­der, som burde indføres på internette­t. Der er så meget sex, mobning og ufred, og når man er ung, har man ikke styr på, hvad der er rigtig og forkert. Otto Høyer Bethesdave­j 42

at det virker mærkeligt, at Ekstra håner B.T. for deres intetsigen­de forsider, samtidig med at Ekstra Bladet samme dag har en forside om Pia Kjærsgaard­s overgangsa­lder.

Jan Havreland Kastrup

at når de grønne pigespejde­re afskaffer dueligheds­tegnene, og regeringen støtten til de bedst begavede, er det god socialdemo­kratisk politik, så alle på sigt bliver lige dumme- kloge, lige godedårlig­e, lige fattige- rige, lige(-) gyldige.

Børge Brandt Kajerød Have 95

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark