Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du trænger til, at der skal ske en masse i dag, og gerne noget, der giver dig mulighed for at se tingene på en ny måde. I aften vil du gerne samle indtrykken­e og tænke lidt over din fremtid. Husk dog også at slappe af, det er trods alt jul, og det bliver hurtigt hverdag igen.

LØVEN 23/ 7-23/8

I dag vil du virkelig nyde at bruge din kreativite­t, hvis du ellers kan få tid til det. I aften er det juleaften, og hvis du har fri i dag, kan du sikkert få massere af tid til at gøre, hvad du vil, inden du måske skal klare en masse praktisk inden i aften. Du vil nyde begge dele.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du nyder virkelig at være sammen med mennesker i øjeblikket, du har meget overskud at dele ud af, og du har samtidig lyst til at høre, hvad andre har at sige. Fra i aften vil du dog trænge til, at der er god tid til dig selv også, og derfor vil du foretrække en stille juleaften.

TYREN 21/4-21/ 5

Du er meget optaget af de nære ting lige nu. Det er selvfølgel­ig også en tid på året, hvor der knytter sig mange følelser til. Du kan nyde at tænke lidt på alle de mennesker, du har kær. Fra i aften vil du også trænge til at have det sjovt, og bare nyde selskabet fra dine nærmeste.

JOMFRUEN 24/8-23/9

I dag trænger du virkelig til at være sammen med din familie. Det er ikke så sært, denne juleaftens­dag. Den gode nyhed er, at du har tid nok, og du kan derfor koncentrer­e dig fuldt ud om familien. I aften vil du være i kontakt med dit indre legebarn, du vil nyde at være spontan.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du har mest lyst til at være lidt for dig selv, i hvert fald til at begynde med i dag, og så kan du fx læse ”Peters Jul”, så ved du julen kommer. Det kan være svært at få lov til sådan en juleaftens­dag. Dit humør skifter markant i aften, hvor du er social, og er i rigtig julestemni­ng.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

I dag vil du nyde at kunne tage tingene i et stille og roligt tempo, gerne sammen med din partner, hvis du altså i er parforhold. Er du single, vil du gerne være sammen med andre, du er tæt på. I aften skal du nok fejre jul, og du vil gerne have, at alt er ligesom det plejer.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du får dig nok en travl start på dagen, og du kan lige så godt lade være med at klage. Det gør du nu heller ikke, men du skal sikkert nå en hel del. Du kan glæde dig til i aften, hvor julefreden sænker sig, sammen med dem du har kær. Så kan du slappe af, uden at tænke på i morgen.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

I dag vil du nyde at være sammen med folk, som kender dig rigtig godt, og som kan forstå dig uden så mange ord. Det er rart bare at kunne være fuldstændi­g, som man er. I aften skal du nok være lidt mere på, da det er juleaften, men du kan også bare være dén, der lytter til andre.

KREBSEN 22/6-22/ 7

I dag kan du virkelig nå meget, og det kunne du også i går, og du fortsætter i samme høje gear. Du er god til at få alle løse ender til at nå sammen. Fra i aften vil du dog trænge til at slappe af, gerne i familiens skød. Det er der sikkert også god mulighed for, nu det endelig er jul.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du trænger til at tage dig af dine egne behov i dag, og det bør du gøre først på dagen. Inden du ser dig om, bliver der sikkert både voldsom trængsel og alarm, som der står i en gammel julesang. Lygten tændes klokken fire alt, og så bliver det aften med gevalt. God jul.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du tænker meget over fremtiden lige nu. Selvom der er en uge til nytårsafte­n, har du måske næsten allerede dine nytårsfors­ætter på plads. Du skal også nok få tid til at slappe af, og i aften vil du nyde at tage det hele som det kommer, sammen med familien eller gode venner.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark