Ekstra Bladet

Tordner mod Sauerland

TRÆT AF AT VENTE: Den danske WBO-verdensmes­ter, Dina Thorslund, har ikke været i ringen i et halvt år

- ANDERS FUNDER anders.funder@ eb.dk

Dina Thorslund har ikke været i ringen i et halvt år.

Men selvom den regerende WBO- verdensmes­ter i superbanta­mvægt ivrigt higer efter at komme i kamp igen, så er hun langtfra sikker på, hvornår hun igen skal duellere i ringen, og hvem hun denne gang skal uddele tørre tæsk til.

Der er hverken bekræftet dato eller modstander fra den ubesejrede hardhitter­s promotor, Team Sauerland.

Jeg er Danmarks eneste verdensmes­ter siden Kessler, men blev han behandlet sådan?

Den uvished frustrerer hende gevaldigt, siger 26årige Dina Thorslund, der føler, hun bliver holdt for nar. Det fortæller hun til Ekstra Bladet.

Tålmodighe­den brugt op

’ Tålmodighe­d er en dyd, men jeg er ved at løbe tør for den!’, skrev hun søndag på Facebook.

– Det er til grin

– Jeg synes faktisk, jeg bliver holdt lidt for nar, og det er jeg træt af, siger Dina Thorslund til Ekstra Bladet.

– Jeg er Danmarks eneste verdensmes­ter siden Kessler, men blev han behandlet sådan? Skulle han gå i så lang tid med uvished om både kontraktfo­rlængelse og kommende kampe? undrer Dina Thorslund sig.

Kontraktfo­rhandlinge­rne med Sauerland, som har stået på lige siden september, er stadig ikke faldet på plads – de bliver tværtimod bevidst trukket i langdrag, føler Thorslund- teamet.

Dinas kontrakt udløber i slutningen af februar.

– Det er mega- frustreren­de, når man har en rigtig stor motivation for netop at holde sig i gang, så jeg hurtigt kan stå klar og skarp til en præcis dato – og når man så ikke får det … Normalvis ville man tænke: ’ Fuck det, så gider jeg da heller ikke træne.

– Men jeg er enormt motiveret for at holde mig i gang – så jeg er heldigvis godt kørende og kan skrue op for blusset, når det skal være. Men jeg synes sgu lidt, at det er til grin, at jeg ikke ved mere ( om fremtiden, red.).

Det er ikke ofte, at Dina

Thorslund for alvor skruer op for retorikken, men hun vælger at tage bladet fra munden denne gang, fordi hun er træt af at blive holdt hen med tom snak.

Troede på en dato

For en måned siden troede Thorslund nemlig, at en kampdato endelig var faldet på plads, hvilket hun stolt annoncered­e på Facebook. Men siden blev hun slemt skuffet og er – ifølge hende selv – blevet stillet fem- seks andre datoer i udsigt, uden dog at det er resulteret i noget konkret.

 ?? FOTO: RENÉ SCHÜTZE ?? Boksesulte­n
Dina Thorslund er sulten efter en titelkamp. Her er hun oppe mod tyske Alesia Graf i januar i år.
FOTO: RENÉ SCHÜTZE Boksesulte­n Dina Thorslund er sulten efter en titelkamp. Her er hun oppe mod tyske Alesia Graf i januar i år.
 ?? FOTO: RENÉ SCHÜTZE ?? Dina Thorslund har hverken fået bekræftet dato eller modstander fra Team Sauerland.
FOTO: RENÉ SCHÜTZE Dina Thorslund har hverken fået bekræftet dato eller modstander fra Team Sauerland.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark