Ekstra Bladet

Uenighed om Satudarah- rockers rolle

- Jeg har ikke haft nogen konflikt med ham

Ifølge politiets sigtelse var en 36- årig Satudarah- rocker en del af tæskeholde­t ved tre ud af de i alt seks sigtelser om vold mod den 24- årige A.

Blandt andet ved en flere timer lang frihedsber­øvelse af den 24- årige, som startede ved Idrættens Hus i Brøndby og endte med et masseoverf­ald i Værebropar­ken i Bagsværd senere samme aften.

Afviser politiets teori

Men den udlægning afviser A. I stedet hævder han, at det fuldgyldig­e rockermedl­em ved flere lejlighede­r stoppede afpresning­en. Først via telefonisk­e ordrer og senere ved at møde op i egen person og stoppe overfaldet ved Idrættens Hus.

– Han er den eneste, der kom ud og reddede mig, lyder A’s version af hændelsern­e.

Ifølge den 24- årige mødte rockeren op med to andre Satudarah- folk og beordrede overfaldet stoppet.

Herefter hævder den 24årige, at han satte sig ind i rockerens bil og blev kørt til Bagsværd, hvor de to hang ud nogle timer, inden han senere samme aften igen blev udsat for et overfald i Værebropar­ken.

Vidnetrusl­er

Ved et grundlovsf­orhør i onsdags vurderede en dommer, at rockeren skal sidde foreløbigt varetægtsf­ængslet i 27 dage sagen, som udover afpresning og vold mod A også tæller bedrageri og vidnetrusl­er mod en anden forurettet.

Hvad politiets materiale mod rockeren indeholder vides ikke, da retsmødet blev holdt for lukkede døre.

Det er for at få sin version ud, at 24- årige A taler med Ekstra Bladet. Han afviser pure, at han er blevet sendt i byen af nogen for at renvaske Satudarah- rockeren.

– Er det ikke dig, der er naiv?

– Jeg ved, det ikke er ham.

– Hvordan kan du vide det? – Fordi jeg ikke skylder ham noget. Jeg har ikke haft nogen konflikt med ham. Det har jeg måske mere med de andre ( sigtede red.) i sagen.

– Men det kunne ikke være ham, der bare prøvede at spille helt, men i virkelighe­den stod bag?

– Det er ikke sådan, det hænger sammen. Det er en god ven. En jeg har set, spist med og overnattet hos, langt før han er blevet til det, han er i dag. Sådan en slags storebror- rolle.

 ??  ?? Forløbet og voldsomhed­en er de enige om, men herfra stopper samarbejde­t mellem politiet og 24- årige A, der hævder, at Satudarah- rocker ikke står bag vold og afpresning­sepisodern­e. – Det er ikke sådan det hænger sammen. Det er en god ven, siger A, som afviser, at han er sendt i byen for at rense rocker.
ARKIVFOTO: KENNETH MEYER
Forløbet og voldsomhed­en er de enige om, men herfra stopper samarbejde­t mellem politiet og 24- årige A, der hævder, at Satudarah- rocker ikke står bag vold og afpresning­sepisodern­e. – Det er ikke sådan det hænger sammen. Det er en god ven, siger A, som afviser, at han er sendt i byen for at rense rocker. ARKIVFOTO: KENNETH MEYER

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark