Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS fabricius2­8@ hotmail.com

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du må stadig gerne tage dig en slapper og lade dig selv være mere indadvendt - (ikke nemt for en vædder som regel) - men prøv det alligevel. Det kan være du har særligt bemærkelse­sværdige drømme, som du kan skrive ned. Der kan være vigtige budskaber i dem til dig.

LØVEN 23/ 7-23/8

Idag kan du gøre alt, hvad der skal til for at du føler dig grounded og tryg i dit fundament. Derhjemme og ift. dine relationer i familien. Du kan føle dig mere indadvendt og have lyst til at holde dine følelser for dig selv. Det betaler sig.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du kan flytte en masse grænser idag. Både for, hvor seriøst du arbejder, hvor dybt du føler eller kigger indad og for, hvor meget du nyder livet eller hvor ambitiøs, du har lyst at være her i starten af det nye år. Der er støttende energier til det hele i dagens stjernebil­lede.

TYREN 21/4-21/ 5

Der er stadig rum for harmoniske relationer med andre samtidig med, at du vil kunne komme langt med dine ambitioner og målsætning­er. Du vil også være i stand til at gøre op med gamle adfærdsmøn­stre, som har givet dig udfordring­er. Grib chancen og flyv!

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du er kreativ og i god kontakt med dine følelser idag. Du vil højst sandsynlig­t have lyst til at gøre noget sjovt sammen med din familie eller dine børn. Alt, hvad der giver dig et kærkomment afbræk i dagligdage­n, vil være godt for dig. Nyd det og lad batteriern­e op til imorgen.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Giv dig selv lov til at have noget frihed idag - følelsesmæ­ssigt, mentalt, fysisk eller hvordan du end kan mærke dit behov. Kom lidt ud og væk fra det hele. Tag på en sjov tur ud i det blå. Gå i biografen og se en sjov film, få grinet sammen med vennerne. Bare giv slip.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du kan føle dig fristet til at gøre impulskøb idag, fordi du gerne vil se godt ud og er glad for forandring­er og nye ting. Brug din sunde fornuft til at at undgå at købe på en følelse. Tag dig tid til at tænke dig grundigt om, før du svinger dankortet. Du vil være glad for det bagefter.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du er super produktiv idag og vil have svært ved at holde inde med dine opgaver, før du synes alt er ekspederet. Dine relationer på jobbet er gode, men der kan godt være ting, du ønsker at se lidt efter i sømmene alligevel. Måske er det på tide, at du får mere anerkendel­se.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du kan få lyst til at rive en masse gamle mure ned. Lave om på gamle rutiner og procedurer, der ikke fungerer og erstatte dem med nye, mere dybdegåend­e. Du kan også gå dybere med hensyn til dit livsformål. Er der noget, du drømmer om, som endnu ikke er realiseret?

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du har enten supertravl­t eller kan opleve stor kedsomhed i dag. Hvis du keder dig, kan du finde på at lave om i dit nærmiljø, bare for forandring­ens skyld. Hvis du har mega travlt, vil du være involveret i mange udveksling­er verbalt. Det meste vil være positivt og du vil være ovenpå.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du vil stadig være i humør til at have stor nærhed med din partner, dine børn eller gode venner. Alle du er tæt på og som betyder noget for dig. Hvis der er hængeparti­er følelsesmæ­ssigt, er det en god tid til at få snakket åbent og kærligt om tingene med gensidig respekt.

FISKENE 20/2-20/ 3

Kig nærmere på dine håb og drømme idag. Hvad får dig til at føle dig fri? hvordan føler du, du bidrager særligt til dit lokalsamfu­nd eller den faggruppe, du hører til i? Prøv nye ting og gør gerne noget, du ikke plejer. Det må gerne stikke lidt af fra normen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark