Ekstra Bladet

❘TAL❘□NSK□ M□D❘□R

Eriksen starter inde Selv om det er imod Intertræne­r Contes principper, så er Inter- træneren tvunget til at bruge danskeren fra første minut i aftenens opgør i Udine

- ANDERS STOFFER stof@ eb.dk

Når Inter søndag aften gæster Stadio Friuli i Udine, så bliver det ifølge de største italienske medier med Christan Eriksen i startopsti­llingen.

Således peger både La Gazetta dello Sport og Corriere dello Sport på, at træner Antonio Conte må fravige sine principper.

– Jeg har aldrig gjort noget som dette, for nye indkøb skal lære både vores mekanismer og vores måde at spille fodbold på, sagde Inter-træneren efter, at han smed Christian Eriksen på banen onsdag aften i pokalkampe­n mod Fiorentina.

Kattepine

Med Christian Eriksen som bænkevarme­r på hjemmebane­n San Siro var Milano- klubben i knæ, da gæsterne efter en time udlignede foran de måbende Inter- tifosi.

Danskeren deltaget i et tirsdag efter, havde kun træningspa­s at der var skrevet signaturer på kontrakten, der løber til sommeren 2024.

Den tidligere Tottenhams­piller var ikke direkte involveret i målet minuttet efter, at han for første gang trådte ind på den ikoniske græsplæne i en Intertrøje, men effekten af indskiftni­ngen virkede.

Frem til aftenens kamp står Conte så i en kattepine. Han må fravige sine principper. Skadesitua­tionen kalder nemlig på dansk i start 11’ eren.

Godt nok er Brozovic tilbage, efter at han har forstuvet en ankel. Han trænede med både torsdag og fredag, og kroaten kan ifølge Corriere dello Sport skubbe danskeren på bænken, men avisen spekulerer i, at det vil være riskabelt at spille med Brozovic.

Hårdt program

Der venter nemlig Inter et hårdt program, der tæller både lokalderby­et mod Milan – semifinale­r i pokalturne­ringen – to Europa

League-kampe mod Ludogorets og ikke mindst en måske afgørende derby i Coppa di Italia mod Juventus.

Resultatet af det indbyrdes opgør mellem de to mesterskab­sbejlere kan afgøre, hvem der løfter lo scudetto, når turneringe­n er færdigspil­let midt i maj.

Derfor virker Christian Eriksen som den oplagte løsning på Contes kattepine.

Danskeren kommer i form fra træningen og kampe i Tottenham. Han vil give Conte en dimension mere i angrebsspi­llet – og så er danskeren også den spiller, som skal ændre det faktum, at Inter ikke har scoret et frisparksm­ål siden 17. april 2018.

Der venter nemlig Inter et hårdt program

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Løsningen
Christian Eriksen er den løsning, som Antonio Conte må bruge mod Udinese.
FOTO: RITZAU SCANPIX Løsningen Christian Eriksen er den løsning, som Antonio Conte må bruge mod Udinese.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark