Duet, t ind

-

ALGARVE ( Ekstra Bladet): Superligae­ns nummer tre var på en pæn styrkeprøv­e, da de rendte ind i Tjekkiets bedste mandskab, Slavia Prag.

God start

Modstander­holdet har i denne sæson taget point i Champions League mod så gode hold som Inter og Barcelona, men testen mod AGF blev nu også en mundfuld for tjekkerne. Det endte 3- 3 i ordinær tid, og så blev det til et dansk ekstrapoin­t efter straffespa­rk.

Tjekkerne blev overrasket fra start, da Benjamin Hvidt fik en god bold, som han derefter serverede til Jakob Ankersen. Han sendte bolden i mål og kan altså glæde sig over en scoring, der gør det lidt sværere for David Nielsen at sætte ham af, selvom han kun har kontrakt til denne halvsæson.

Profiler som Mustafa Amini og Mustapha Bundu sad i skyggen på den enlige tribune på Estadio Municipal de Albufeira, og de kunne efter en halv times spil se Patrick Mortensen gøre det til 2- 0 efter et flot indlæg, der lå lige i panden på angriberen.

Anden halvleg blev en målfest. Den begyndte med en reducering, men et øjeblik efter svarede Ankersen igen og sendte endnu en scoring i netmaskern­e.

Rigtig træningska­mp

Der blev dog blundet i solen kort efter. AGF- keeper William Eskelinen kludrede gevaldigt i det og forærede modstander­ne endnu en kasse. Duften af træningska­mp blev tydelig, da det fjerde mål på 12 minutter blev scoret til 3- 3. Organisati­onen sad ikke helt i skabet for nogen af holdene i løbet af denne kamp.

Med uafgjort efter 90 minutter skulle et ekstrapoin­t uddeles efter straffespa­rkskonkurr­ence, og den vandt danskerne med 4- 2.

Med løbebanen rundt om græstæppet må det have føltes helt hjemligt for AGF.

??  ?? Patrick Mortensen fik sat et mål ind for AGF.