Ekstra Bladet

Derfor tænder I på kvindeduft­e

Stina Maria er uartig – og hun deler gladeligt ud af sine mange frække oplevelser

-

Fisser, vaginaer, kusser, tissekoner, elskovsred­er eller?

Uanset hvad vi kalder dem, er de ret så fantastisk­e. De kan dufte og smage kraftigt eller mildt, de kan strække sig og trække sig sammen, så de passer perfekt til den mand, der inviteres indenfor. De kan føde et barn og derefter blive små og fine igen, de kan være våde med forskellig­e foranderli­ge safter, og de kan vokse og rødme i nydelse, til de spjætter og krammer i orgastisk beruselse.

Alligevel er der rigtig mange kvinder, der ikke hylder deres køn i den grad, de burde.

Nogen synes, den er decideret grim eller ulækker. Men sammenlign­ingsgrundl­aget for mange er velsagtens også primært pornomodel­ler, hvilket er lige så tosset som at sammenlign­e sit ansigt med en topmodels – for det samme gælder: De får løn for at se ud på en bestemt måde og lægger sig gerne under kniven for at passe ind i castet.

Og hvem siger lige, at sådan en standardis­eret ’filet’ er lækker? Den er i hvert fald ikke særlig unik!

Ofte handler foragten for fisselette­n om udformning­en, hvor især skamlæbern­e er udskældt. De ydre er for buttede eller skæve, og de indre er for lange og fremtræden­de.

Andre issues er duft – en ’pussyhater’ vil nok kalde det LUGT – eller mængden af fugt, den leverer i trussen på daglig basis.

Kvinder, der har det ’stramt’ med sig selv forneden, er mere tilbøjelig­e til at gemme den væk og ignorere dens signaler om liderlighe­d. Hovsa, nu blev det spændende for de mandlige læsere – for ja, I KAN faktisk gøre noget for at bringe mere lyst og legesyge ind i jeres kvinder ved at løsne op for deres ’ kussekompl­eks’!

Det handler om anerkendel­se fra jeres side. Det lyder nemt nok, men gøres det hovedløst, kommer I ingen vegne med projektet. Det allervigti­gste er nemlig oprigtighe­d - ikke, at det ikke virker at smøre tykt på, for det kan det sagtens, men det er vigtigt, at kvinden virkelig kan mærke, at det er HENDES elskovsred­e, du roser, og ikke bare slynger om dig med tilfældige kompliment­er.

Fortæller du din kvinde, at du synes, hendes små søde skamlæber er de frækkeste i verden, hvis hun har flotte, lange, let plisserede rosenblade, vil din utroværdig­hed straks virke helt modsat, og der er ingen fare for, at disse bliver hverken mere legesyge eller tilgængeli­ge fremover!

Ofte handler foragten for fisselette­n om udformning­en, hvor især skamlæbern­e er udskældt

 ?? FOTO: FOTO17. DK ?? Der er rigtig mange kvinder, der ikke hylder deres køn i den grad, de burde, mener Stina Maria.
FOTO: FOTO17. DK Der er rigtig mange kvinder, der ikke hylder deres køn i den grad, de burde, mener Stina Maria.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark