Ekstra Bladet

Mascha i millionhan­del

Mascha Vang har efter længere tids søgen købt lejlighed i København

- NANNA BAY MADSEN nbm@eb.dk

Det seneste års tid har bloggeren og tv- kendissen Mascha Vang været på boligjagt.

Til daglig bor hun i Kolding sammen med sin kæreste, Troels Krohn Dehli, og deres sammenbrag­te børn, men i kraft af sit arbejde bruger hun meget tid i København.

Derfor har Mascha Vang længe været på udkig efter en bolig i København, og det har hun nu endelig fundet. Det skriver hun på sin blog.

Lejlighede­n, som Mascha Vang nu har valgt at investere i, er 74 m2, nyrenovere­t og beliggende i København K – mere bestemt på Dronningen­s Tværgade – tæt på Kongens Nytorv og Marmorkirk­en.

4,7 millioner har Mascha Vang måttet punge ud med for at få fingrene i lejlighede­n, som ligger på den adresse, Mascha Vang altid har drømt om at slå sig ned på.

Men vejen til at finde den perfekte lejlighed har været lang for 40- årige Mascha Vang, da der er bopælsplig­t langt de fleste steder.

Så dejligt

Til Ekstra Bladet fortæller Mascha Vang, at hun er ovenud lykkelig over, at handelen er gået hjem, og at hun nu kan kalde sig lejligheds­ejer.

– Det er simpelthen så dejligt. Det har været en kamp ud over det sædvanlige, fordi der har været så mange ting, den her lejlighed har skullet leve op til med beliggenhe­d, bopælsplig­t og alle de her ting, siger hun.

Mere frihed

– Så det er sådan en lettelse, at det er lykkedes. Der er så mange ting, jeg ikke har deltaget i på det seneste, fordi det har været for uoverskuel­igt.

Ifølge Mascha Vang kommer hun nu til at kunne lægge en lang række bekymringe­r på hylden.

– Det kommer virkelig til at hjælpe på stressnive­auet. Man skal ikke længere bekymre sig om at nå det sidste tog hjem til Kolding klokken 21 og betale kassen for offentlig transport. Man har bare mere frihed, og jeg har et sted, hvor vi kan være, når der er brug for det.

– Jeg føler, at jeg får det bedste af begge verdener. Jeg får et hjem lige i det smørhul i byen, jeg altid har ønsket mig, og så har jeg familieliv­et hjemme i Kolding, siger hun og fortsætter:

– Jeg orkede ikke at blive ved med at bo på hotel. Det ville nok være billigere i længden end at købe lejlighed, men jeg gider ikke at bo i en kuffert. Det har været for irriterend­e. Og det har været en meget stor kontrast for mig at flytte fra københavns­området til Kolding, og det her gør det bare meget nemmere.

Mascha Vang har allerede fået nøglen til lejlighede­n, og nu glæder hun sig bare til at begynde at indrette det nye hjem:

– Jeg har allerede fået nøglen, så nu skal der bare indrettes.

Det er sådan en lettelse, at det er lykkedes

 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ?? Mascha Vang kan nu kalde to forskellig­e boliger for sit hjem.
FOTO: JONAS OLUFSON Mascha Vang kan nu kalde to forskellig­e boliger for sit hjem.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark