Ekstra Bladet

Bed tunge af mand

- LAURA HØIRIS lh@ eb.dk

En 52- årig kvinde er tiltalt for at have bidt tungen af sin ven, mens de kyssede.

Det oplyser anklagemyn­digheden i Detroit i USA, ifølge CNN.

Den 52- årige Youlette Wedgeworth besøgte sin ven i hans lejlighed i Detroit. Her blev de enige om at kysse, men ikke om det skulle være med tungen eller ej, da episoden fandt sted 28. januar i år.

Ifølge politi og anklagemyn­dighed havde den 52årige bedt manden om ikke at stikke sin tunge i munden på hende. Den henstillin­g fulgte han angiveligt ikke, og derfor bed hun hans tunge af, fortæller anklager Eric J. Smith til CNN.

Manglede 2,5 cm

Politiet blev tilkaldt, og da de ankom til stedet, fandt de hurtigt manden, som blødte fra munden. Det viste sig, at kvinden havde bidt omkring 2,5 cm af hans tunge af.

– I mine 27 år som anklager, er dette den første sag af denne art, jeg er stødt på, forklarer anklageren.

Heldigvis fandt politiet det manglende stykke tunge i mandens soveværels­e. Herefter blev han kørt til et hospital i området. Hvordan hans tilstand er, vides umiddelbar­t ikke.

Youlette Wedgewood opholdt sig i lejlighede­n, men blev efterfølge­nde kørt med på politistat­ionen, hvor hun blev varetægtsf­ængslet, siger anklagemyn­digheden.

Den amerikansk­e kvinde blev tiltalt for at have overfaldt manden. Lovovertræ­delsen kan blive straffet med op til et års fængsel og en bøde på 1000 dollars svarende til omkring 6700 danske kroner.

Hendes kaution lyder på 25.000 dollars.

Det har ifølge CNN ikke været muligt at få en kommentar fra den tiltalte kvinde.

 ?? POLITIFOTO ?? Youlette Wedgeworth er tiltalt for at have overfaldet en mand ved at bide hans tunge af, mens de kyssede.
POLITIFOTO Youlette Wedgeworth er tiltalt for at have overfaldet en mand ved at bide hans tunge af, mens de kyssede.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark