Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

- es

AARHUS: Politiet rykkede ud til en anmeldelse om, at nogen havde set knogler flyde rundt i havnebassi­net ved Sejlklubbe­n på □sther Aggebos Gade. Dykkere bjærgede knoglerne, som viste sig blot at være en arm fra et undervisni­ngs-skelet. HOLBÆK: □n parkerings­vagt anmeldte, at han havde været udsat for vold. Manden havde givet en bøde til en bil, som holdt ude foran en restaurant. □n 38- årig mand var derefter kommet ud fra restaurant­en og udtrykt, at han var utilfreds med, at hans kunder fik en bøde. Manden slog vagten i brystet og blev sigtet for vold.

SLAGELSE: □n tennisbold blev kastet over hegnet til Retspsykia­trisk Afdeling på Slagelse Sygehus. Bolden var tapet ind i gaffatape, og da politiet fik åbnet den, viste det sig, at den indeholdt tre små poser, som viste sig at være i alt 12 gram opiater.

NYKØBING F.: Politiet fik en anmeldelse om en mand, der gik rundt på stationen og råbte op. Han havde blandt andet råbt skældsord efter en ekspedient i kiosken og kastet rundt med yoghurt og plasticbæg­re. Politiet fandt hurtigt frem til manden, og han blev sigtet for at overtræde ordensbeke­ndtgørelse­n. SØNDERBORG: □n 31-årig udenlandsk statsborge­r er blevet fængslet i fire uger og sigtet for indsmuglin­g af en større mængde narkotika. Han blev anholdt tidligt søndag morgen, efter at toldere havde fundet narkoen i forbindels­e med en kontrol ved grænsen. Den sigtede nægter sig skyldig. AALBORG: □n forretning blev udsat for indbrud ved, at tyven brød et vindue op med en skruetrækk­er. Blandt de stjålne genstande var 11 stole i sort læder, fire kontorstol­e i sort læder, fire 27 tommer- skærme og 20 dåseøl. BRØNDERSLE­V: □n 23årig mand blev stoppet af politiet. Han havde ikke kørekort, viste det sig, og patruljen fik desuden mistanke om, at manden var påvirket. □n test bekræftede, at manden var påvirket af cannabis.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark