Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at jeg efter at have siddet og set DR’s nye serie, føler, at man skal lede længe efter lignende spild af seernes penge. Serien er præget af dårlig fotografer­ing med alt for mange næroptagel­ser af personer. Der er utroligt mange spring i diverse situatione­r så man dårligt kan holde sammen på hvad der egentlig foregår. Næste søndag kan ikke lokke mig til den tv- skærm fra DR, det må blive HBO eller anden tv- station.

Poul Olsen Nybrovej 6 Gudhjem

at det forhåbentl­ig snart går op for flere forældre, at det værste, man kan gøre mod sine mindreårig­e børn, er at lade sig skille. Lykkeligst er det barn, som vokser op i en helt normal kernefamil­ie med en ansvarlig mor og far, der formår med jævne mellemrum at sætte deres egne behov i anden række. Fri mig for ideologisk tomgangssn­ak om, at ’alle familier er lige gode at vokse op i’. Gider man åbne øjnene, behøver man ikke forskning til at slå kendsgerni­ngerne fast.

Lone Nørgaard Frederiksb­erg

at hvis borgmester Ole Bollesen mener, at de ældre er en ressource og kan bidrage til spareøvels­en ved at arbejde gratis, så ville det klæde ham at gå foran med et godt eksempel og arbejde som frivillig borgmester de næste to år uden løn. Det kan vel også ses som en del af spareøvels­en, men det er nok noget helt andet, når det rammer ham selv. Claus Sørensen Ryslingeve­j 36 Kolding

at det er utroligt at være vidne til den type levebrødsp­olitikere, vi har. Hvis blot disse personer kunne holde sig til deres vederlag. Nej man skal have snablen plantet godt i honning, der er nærmest udtømmelig. Misbrug af befolkning­ens skattepeng­e til egen vinding. Vi skal minimere den akademiske elite.

F. Christense­n Gåsetorvet

4900 Nakskov

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark