Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS fabricius2­8@ hotmail.com

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Din vædderchar­me og ildhu er særligt stærk idag, du er på toppen og har masser af energi. Brug noget af den til at hygge dig med dine venner. Du har også lyst til at prøve nye ting og være anderledes end de fleste. Du kan få nye ideer og kontakt med dit livs formål.

LØVEN 23/ 7-23/8

Idag kan du have lyst til at lære noget nyt. Fordybe dig i en bog eller surfe på nettet som en gal efter informatio­n, du har brug for. Du vil have masser af energi til at tilfredsst­ille din videbegærl­ighed og du kan endda gøre nye opdagelser.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Idag kan være din ”jeg plejer mine nære relationer” dag. Hvis det var kærestens eller vennernes tur igår, kan det være familiens eller børnenes tur idag. Eller din bedste kollegas tur. Gør noget hyggeligt og få jer en god snak, en god oplevelse eller nogle gode grin. Det luner godt.

TYREN 21/4-21/ 5

Hvis du holder af musik eller kunst, er det en særligt god dag til at dyrke din passion. Træk dig gerne lidt tilbage i din egen zone, når du kan og nyd de kreative sysler, du holder allermest af. Hvis du mediterer, kan det også være en særligt god dag til dette. Lyt godt indad.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Hvis du ikke fik samlet familien igår, kan du prøve igen idag. Lav en aften med brætspil, som I alle kan hygge jer med. Ludo eller videnspil, hvad der sjovest. Hvis du har en aleneaften, kan du hygge dig med en krydsord eller lægge puslespil. Din hjerne er i topform til det.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Hvis du har gået som katten om den varme grød omkring et bestemt emne eller en bestemt sag i lang tid, er det nu, du skal tage mod til dig og få taget tingene op og lagt svesken på disken. Det kan være lidt svært, og du kan kvie dig men få det gjort og sagt. Det renser ud.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du har det bare rigtig godt med dig selv idag. Du hviler i dig selv og kommer godt ud af det med alle. Uanset om du knokler på med arbejdsopg­aver eller vælger at slappe af, glider tingene let og uanstrengt for dig. Ingen forhindrin­ger eller dramaer nogen som helst steder.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Lav et afbræk i dagligdage­n idag. Bryd ud af rutinen, gør noget anderledes, uanset om det er arbejdsrel­ateret eller privat. Eller gør noget, der bare er for sjov. Du har stadig brug for at lade op og nyde livet lidt mere end du plejer, det vil komme dig tilgode resten af ugen.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Fordyb dig i en god bog idag, så snart du har mulighed for dig (hvis du altså holder af bøger). Eller en god serie på Netflix - få indhentet forsømte afsnit. Hvis du kommer ud i samtaler om dine overbevisn­inger, kan du være meget passionere­t, husk at give andre plads.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du har en dag i fuld overensste­mmelse med dine værdier. Du kan gøre lige hvad du vil og lykkes med det, jo mere du handler ud fra, hvem du virkelig er og hvad der er essentielt for dig, jo bedre bliver din dag. Du behøver ikke forstille dig eller leve op til andres forventnin­ger.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Hvis du har gået og tænkt på at få lidt coaching af en eller anden slags, kan det være en god ide at få det gjort idag. Du kan booke tid hos en dygtig coach eller vejleder eller du kan søge råd hos en god ven eller kollega. Vi har alle brug for lidt supervisio­n og feedback på livets gang.

FISKENE 20/2-20/ 3

Der kan være noget i spil, som handler om din sociale status, din karriere eller autoritets­figurer idag - specielt forældre. Det kan være, du ikke er helt tilfreds med hvor du er i livet og har lyst til at lave forandring­er. Du kan også være følsom overfor andres meninger.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark