Ekstra Bladet

Bleg Eriksen - tilfreds Conte

-

Christian Eriksen startede søndag aften inde for Inter for første gang, men danskeren fik ikke ligefrem nogen drømmedebu­t for sin nye italienske klub.

Det var egentlig slet ikke meningen, at Eriksen skulle have haft startdebut søndag aften, men skader hos midtbaneko­lleger tvang Antonio Conte til at kyle ham direkte i startopsti­llingen, efter han fik en halv times tid i Coppa Italia i onsdags.

Christian Eriksen leverede bestemt ikke en af karrierens bedste præstation­er, og som lidt malurt i bægeret begyndte tingene først at flaske sig for Inter, da han blev erstattet af Marcelo Brozovic efter en times spil.

Dobbelt Lukaku

Seks minutter senere scorede Romelu Lukaku til 1- 0, inden han lukkede opgøret på straffespa­rk syv minutter senere.

Derfor ville Sky Sports

Italia gerne vide, om Inters scoringer hang sammen med udskiftnin­gen af en noget bleg Christian Eriksen. Men den købte Antonio Conte ikke.

– For en knægt, som ankom for fem dage siden og som kom hurtigere i aktion end planlagt, fordi vi manglede midtbanesp­illere, synes jeg, at han efterlod et positivt indtryk.

– Han har selvfølgel­ig brug for at få vores type af fodbold ind under huden og finde den rigtige form til en Serie A- kamp, men jeg er meget tilfreds med hans ligadebut, forklarede Antionio Conte efter kampen.

Den italienske sportsavis La Gazetta dello Sport ’ belønnede’ Eriksen med karakteren 5,5.

Den samme som midtbaneko­llegaen Matias Vecino, mens kun Lukakus makker i angrebet – 17- årige Sebastiano Esposito – var dårligere end danskeren blandt Inters spillere. Udineses Jens Stryger Larsen fik i øvrigt samme bedømmelse som Christian Eriksen.

Har meget at lære

Antonio Conte lagde heller ikke skjul på, at Christian Eriksen har en del at lære i forhold til at placere sig rigtigt på banen.

– Eriksen havde visse taktiske roller i kampen, både med og uden bolden. Han vil lære, hvilke positioner­inger vi vil have fra vores midtbanesp­illere, men det er stadig tidligt i processen, og jeg er tilfreds, lød det fra Conte.

Christian Eriksen startede på den centrale midtbane med Nicolo Barella og Matias Vecino, mens de øvrige nyerhverve­lser fra Premier League – Victor Moses og Ashley Young – supplerede på de to wing backs. Næste gang Eriksen og holdkammer­aterne skal i aktion er søndag, når der venter et vaskeægte lokalbrag mod bysbørnene fra AC Milan.

sc

 ?? FOTO: ALESSANDRO SABATTINI/GETTY IMAGES ?? Christian Eriksen var blandt Inters dårligste spillere ifølge La Gazetta dello Sport.
FOTO: ALESSANDRO SABATTINI/GETTY IMAGES Christian Eriksen var blandt Inters dårligste spillere ifølge La Gazetta dello Sport.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark