Ekstra Bladet

KRÆFTSYGE ANNE BECH FORLADT: HAN ER FLYTTET

Midt i sit livs kamp er fitnessdro­nningen blevet alene, og huset i Dragør skal sælges

- PERNILLE CHRISTENSE­N NANNA BAY MADSEN JONAS SAND pc@ eb.dk nbm@ eb.dk josa@ eb.dk

For præcis et år siden fik Anne Bech den værste besked, man kan forestille sig.

Den ellers så kernesunde kendte personlige træner og forfatter fik konstatere­t kræft af den helt slemme slags i binyren, der allerede havde spredt sig, da den blev opdaget.

Siden har Anne Bechs liv været noget af en rutsjebane­tur med op- og nedture gennem et udmarvende sygdomsfor­løb med opslidende kemokure og lange hospitalsi­ndlæggelse­r.

Men også i sit privatliv har Anne Bech, der er mor til to børn, haft alvorlige ting at slås med. Midt i sit livs kamp for at overleve har hendes kæreste, Thomas Wulff, ifølge Se og Hør forladt deres fælles hjem i Dragør, og huset er nu sat til salg.

– Jeg kan bekræfte, at han er flyttet, lyder meldingen fra Anne Bech til ugebladet.

Hun bekræfter ligeledes bruddet over for Ekstra Bladet, der den seneste tid forgæves har forsøgt at få en kommentar fra hende i samme forbindels­e.

Anne Bech oplyser endvidere, at hun på nuværende tidspunkt ikke har yderligere kommentare­r om bruddet, men at det er korrekt, at den nu forhenvære­nde kæreste er flyttet fra deres fælles hjem i Dragør.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Thomas Wulff, der ligeledes bekræfter, at han og Anne Bech er gået fra hinanden.

– Jeg kan bekræfte, at vi er gået fra hinanden, og at jeg er flyttet, men ellers har jeg ingen kommentare­r, siger han til Ekstra Bladet og understreg­er, at han har det godt efter omstændigh­ederne.

Vendt fuldstændi­g på hovedet

Sammen med Thomas har Anne Bech sønnen Louis, der i dag er to år. Derudover har hun datteren Caroline på 11 år fra et tidligere forhold.

Det var tilbage i februar sidste år, at Anne Bechs liv blev vendt fuldstændi­g på hovedet.

Efter i et par dage at have døjet med svimmelhed, hovedpine, susen for ørerne og opkast, kollapsede hun pludselig i sit hjem i Dragør. Hun kunne hverken se, høre eller stå på sine ben, og i den forreste del af hendes ansigt sad en uudholdeli­g smerte.

Anne Bech kunne hurtigt mærke, at noget ikke var, som det skulle være, og efter en undersøgel­se hos sin praktisere­nde læge blev hun kørt til akutmodtag­elsen på Amager Hospital. Her gennemgik den nu 41- årige træningsgu­ru de næste dage flere grundige undersøgel­ser.

Her fandt lægerne en stort svulst i Anne Bechs hjerne.

Svulsten blev i første omgang erklæret godartet og fjernet. Men alt var langt fra godt.

Det viste sig, at Anne Bech var blevet ramt af kræft i den ene binyre. En alvorlig kræftsygdo­m, som allerede havde spredt sig som metastaser i store dele af hendes krop – også i hjernen.

Siden da har hverdagen stået på kemo, sengeligge­nde perioder, kvalme, hovedpine og manglende appetit.

Kemobehand­lingen er siden blevet skiftet ud med hormonbeha­ndling, og selvom lægerne flere gange har fortalt Anne Bech, at hun nok skal leve med kræften resten af sit liv, begynder hormonbeha­ndlingen lykkeligvi­s nu at vise gode resultater.

Det fortalte Anne Bech i sidste uge i et opslag på Instagram, som Ekstra Bladet i den forbindels­e har fået lov at bringe.

’ Jeg fik gode nyheder. Endelig. Hormonbeha­ndling virker. Ikke mere kemo ( lige nu), ingen svingende blodprocen­t. Jeg har det, som om døden har stået i mit værelse, og lige nu kan jeg sende den ud ad døren’, skriver hun til et billede, hvor hun står sammen med sine to børn, og fortsætter:

’ Jeg er glad, og lister forsigtigt over tynd is med børnene i hånden’.

Jeg kan bekræfte, at vi er gået fra hinanden

Endelig. Hormonbeha­ndling virker. Ikke mere kemo

 ??  ?? Alene
Alene

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark