Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

- ulba

RANDERS: □n 34-årig kvinde er blevet sigtet for at ville sælge og opbevare en større mængde amfetamin i sin fryser samt for at have haft en ulovlig peberspray og narko i sin bil og lejlighed. Det er sket, efter at en specialpat­rulje fra politiet ransagede hendes lejlighed.

REGSTRUP: □n bil, der blev meldt stjålet fra Gørlev 25. januar, er blevet fundet antændt på tilkørsels­rampen til Kalundborg­motorvejen. Det har ikke været muligt at fastslå brandårsag­en, og bilen skal nu undersøges nærmere. HELSINGE: □n mor til en tiårig pige har anmeldt, at datteren er blevet antastet af en fremmed mand, der har rakt slikkepind­e frem mod pigen og spurgt hende, om hun ville med ham. Pigen svarede hurtigt nej og forlod stedet. □pisoden har ifølge anmeldelse­n fundet sted på Frederiksv­ærksvej mellem Ramløse Skole og Møllen Ramløse. VORDINGBOR­G: Københavns­vej var mandag eftermidda­g spærret i mere end en time, efter at en ladvogn på en traktor var væltet, så halmballer var faldet ud. ❘ngen kom til skade ved uheldet.

VRÅ: □n mand er blevet sigtet for spirituskø­rsel efter en episode, hvor manden var kørt galt i sin bil i nærheden af Vrå. □n anmelder oplyste om det forulykked­e køretøj, og da politiet nåede frem, fandt man manden 500 meter derfra.

NEXØ: 23 bilister er blevet målt til at køre for hurtigt på Sdr. Landevej, hvor fartgrænse­n ellers er 50 km/t. Højeste hastighed blev målt til 75 km/t. Politiet reagerede med ATKvognen, fordi en borger havde henvendt sig og fortalt, at der generelt blev kørt for hurtigt på stedet.

VÆRLØSE: □n 35- årig kvinde fra Ballerup blev kørt til kontrol på hospitalet, efter at hun klokken 7.45 havde været impliceret i et uheld på Jonstrupva­ngvej. □n 50-årig mand fra ❘shøj er sigtet for en vigepligt- forseelse, da han kørte ud fra en holdeplads og tilsynelad­ende overså den 35- årige, der kom kørende i sin bil. De to biler stødte sammen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark